Sponsor worden

Sponsoring

Overbos benut sponsorgelden specifiek voor de ontwikkeling en opleiding van haar jeugdleden. Sponsoren kunnen dus een directe bijdrage leveren aan deze ontwikkeling en opleiding. Overbos biedt sponsoren een platform voor meer zichtbaarheid en de gelegenheid tot het afficheren van hun maatschappelijke (sport)betrokkenheid. Rabobank IJmond is onze hoofdsponsor.

 

In de de afgelopen jaren zijn de traditionele opties voor bord- en teamsponsoring behoorlijk aangevuld. Zo heeft Overbos de website vernieuwd, is een mobiele app in gebruik genomen en zijn er infoschermen in het clubhuis bijgekomen. Via deze ‘nieuwe’ media zijn er nieuwe mogelijkheden voor het communiceren vanuit een bedrijf of organisatie.

 

Onderstaand is een overzicht opgenomen van de basiselementen voor sponsoring met de bijbehorende basisprijzen (alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW).

Sponsoring kan plaatsvinden door de keuze voor één onderdeel, maar er kan ook een mooie combinatie samengesteld worden.

 

Natuurlijk is het daarnaast mogelijk om gezamenlijk een maatwerk pakket te ontwerpen voor bijvoorbeeld een specifiek doel of onderwerp.

 

Basiselementen sponsoring:

 

Borden en doeken

Een traditionele vorm van sponsoring blijft bord- en doeksponsoring. Doeksponsoring is op een aantal plaatsen in overleg mogelijk.  Borden zijn er in de maat 300x65 cm en kunnen hangen op veld 1, veld 2 of aan buitenkant van deze velden. Het bord of doek wordt in opdracht en naar ontwerp van de sponsor gefabriceerd. Een indicatie van de kosten voor de vervaardiging van een bord bedragen € 200,-.

Per seizoen is de bijdrage van de sponsor per bord aan de vereniging:

-              € 400,- voor veld 1 en de buitenkanten van de velden.

-              € 300,- voor veld 2.

 

 

Teamsponsoring

Hierbij wordt een team ondersteund (uitgezonderd heren 1 en dames 1) met materiaal, naar keuze van de sponsor. Voorbeelden hiervan zijn shirts, pakken, tassen, sweaters of een combinatie hiervan. De sponsor mag naam en logo voeren op het materiaal en schaft dit materiaal in overleg met Overbos zelf aan. Aanvullend wordt per seizoen een bijdrage aan de vereniging geleverd:

-              € 300,- voor een eerstelijns team (A1, B1 en C1).

-              €   50,- voor F-teams.

-              € 200,- voor de overige teams.

 

Website

Een sponsor kan een logo of boodschap op de website van Overbos plaatsen met een link naar de eigen website. De prijs per seizoen is € 200,-.

 

Overbos App

De Overbos app heeft al ruim 2000 gebruikers die op hun app o.a. hockey nieuws, wedstrijd- en trainingsschema’s en uitslagen bekijken. Boven de verschillende app pagina’s kan een logo staan met een "klikbare” link naar de eigen website. De prijs per seizoen is € 200,-.

 

Infoschermen

Via zogenaamde narrowcasting kan een sponsor zijn logo, slideshow of reclamefilmpje, via een scherm in het clubhuis, aan de 1000 leden, tegenstanders en toeschouwers laten zien. De  basisprijzen per seizoen zijn:

-              € 200,- voor een logo of slideshow van maximaal 7 seconden.

-              € 400,- per seizoen voor een reclamefilmpje van maximaal 40 seconden.

Andere tijdsduren zijn in overleg mogelijk.

 

Contact

Stuur voor aanmeldingen, verdere informatie of vragen een bericht naar

[email protected] of vul het onderstaande formulier in:Bedrijf:*

Contactpersoon:*

Adres:*

Postcode:*

Woonplaats:*

Telefoonnummer:

E-mailadres:

Opmerkingen:

Captcha:*
The CAPTCHA image


Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
donderdag 19 juli 2018
Aantal leden (info) 949
Nu online 83
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 84,5%
Buienradar
Tweets