Dag van de Sport

zaterdag 21 augustus 2021   |   10:00 - 16:00   |   Geen locatie ingevoerd
BHC Overbos doet zaterdag 21 augustus mee met de Dag van de Sport Beverwijk. Net als jullie hebben wij ook heel veel zin om weer samen te sporten en iedereen in Beverwijk te laten zien hoe leuk sporten is. Om inwoners van Beverwijk te laten zien hoe machtig mooi onze sport is organiseren we op zaterdag 21 augustus de Dag van de Sport. Deze dag zetten meer dan 30 sportaanbieders hun deuren open en kan iedereen de hele dag de sporten ervaren die hij/zij wil. Ook jij kunt een bijdrage leveren! Vertel jouw vriend(in)/broer/zus/neefje/nichtje/buurman/buurvrouw over deze dag. En nodig hen uit om ook lekker de sport te ervaren waar ze interesse in hebben.

Wat gaan we doen?
BHC Overbos laat inwoners van Beverwijk kennismaken met de hockeysport. Hockey bij BHC Overbos bieden wij aan in allerlei vormen voor alle leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar tot het moment dat je zelf wilt stoppen. Bij Overbos wordt bij de jeugd veel aandacht besteed aan brede motorische ontwikkeling en natuurlijk het trainen van hockey specifieke aspecten. Naast de bekende teamsamenstellingen voor de jeugd en senioren is er bij BHC Overbos ook ruimte voor trimhockey, 7-7 en natuurlijk G-hockey.

Op de Dag van de Sport zal het complex van BHC Overbos open zijn met twee pannaveldjes en materiaal om de hockeysport door middel van trics, challenges en panna battles toegankelijk te maken voor jong en oud. Onder leiding van een paar trainers kan iedereen de beginselen en de gezelligheid van de hockeysport ervaren.
  • BHC Overbos is open van 10.00-16.00 uur
  • Reserveren of aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen
  • Lekker zittende sportkleding en sportschoenen is voldoende; wij zorgen voor materiaal
  • Onder leiding van een paar trainers worden de beginselen van het hockey bijgebracht en je krijgt een voucher voor een aantal proeftrainingen.
Wat is de Dag van de Sport?
Ken jij dat? Eigenlijk wil jij ook wel een sport beoefenen en meer bewegen. Maar welke sport of activiteit past nou bij jou? Sport of beweeg je liever individueel of hou je juist van sporten in groepsverband? Ben je iemand die ‘balgevoel’ heeft of toch liever met cardio of krachtsport bezig is? Zoek je een combinatie van lichaam en geest of wil je liever fysiek tot het uiterste gaan? Alles is mogelijk en er is geen beter moment dan het op zaterdag 21 augustus zelf te ervaren.

In samenwerking met het sportakkoord zetten heel veel sportverenigingen en sportorganisaties op zaterdag 21 augustus 2021 hun deuren open. Met elkaar maken we er een feestje van!

Meer informatie over de Dag van de Sport en alle deelnemende sportaanbieders?
Ga naar de website dagvandesport.nl of naar @dagvandesportbeverwijk op Facebook of op Instagram.