Halloweenparty voor CD-jeugd

zaterdag 3 november 2018   |   20:30 - 23:00   |   Clubhuis Overbos,Clubhuis Overbos, de bar
Op zaterdag 3 november aanstaande organiseren wij op BHC Overbos het eerste CD-feest van dit seizoen met als thema Halloween. Alle leden, trainers en coaches van de C- en D-categorie zijn van harte uitgenodigd om aan dit feest deel te nemen. Elke speler mag maximaal 2 introducé's meenemen.

Zorg dat je erbij bent en dat je je zo griezelig mogelijk kleedt en schminkt. Voor het meisje en de jongen die daar het beste in zijn geslaagd hebben we een prijs beschikbaar.

Voor dit CD-feest geldt het volgende:
  • Entree: €5,00 per persoon.
  • Dresscode: griezel en horror; verkleedt je als een heks, Dracula of een andere griezel.
  • Kinderen worden door ouder/verzorger gebracht en opgehaald. Kinderen gaan niet alleen naar huis, tenzij in overleg met ouder(s)/verzorger(s) anders is overeengekomen.
  • Er kan alleen met clubkaart of pinpas worden betaald. Zorg dat je clubkaart voldoende saldo heeft (opwaarderen bij voorkeur van tevoren via de KNIP app of Mijn KNIP Online middels een iDEAL-betaling). Als je een introducé meeneemt dient deze met een pinpas te betalen of je gebruikt samen jouw clubkaart. Als je nog geen clubkaart hebt, kun je deze via dit formulier aanvragen. Let op: als je een oude clubkaart hebt met "Rabobank" op de voorkant en een magneetstrip aan de achterkant, dan moet je een nieuwe aanvragen.
  • Frisdrank wordt in plastic bekers geschonken (prijs voor beker cola, sinas of cassis is €1). In verband met de veiligheid zal frisdrank die alleen in glazen flesjes verkrijgbaar is in een plastic beker worden uitgegeven. Limonade is gratis.
  • Er wordt uiteraard geen alcohol geschonken.
We gaan er met elkaar weer een gezellig griezelfeest van maken !

Zorg dat je je clubkaart of pinpas goed opbergt. Wij raden aan om waardevolle spullen thuis te laten; de vereniging kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

We zien je graag zaterdag 3 november !


De feestcommissie en barcommissie van BHC Overbos