BHC Overbos Familietoernooi op 2e Pinksterdag

maandag 10 juni 2019   |   09:00 - 19:00   |   Clubhuis Overbos, de bar,Clubhuis Overbos, de koepel,Velden Overbos, veld 1,Velden Overbos, veld 2,Velden Overbos, veld 3,Velden Overbos, veld mini

Met een record aantal inschrijvingen (637 deelnemers verdeeld over 77 teams) zijn we begonnen met de laatste voorbereidingen voor het 27e BHC Overbos Familietoernooi. Aan alle ingeschreven teams: leuk dat jullie meedoen; we gaan er met elkaar een gezellige en sportieve dag van maken. Alle overige Overbos familieleden heten we uiteraard van harte welkom om aan te komen moedigen en van de sfeer te komen proeven.

Afgelopen week hebben de aanvoerders van de ingeschreven teams per e-mail een bevestiging van hun inschrijving gekregen. Mocht je hebben ingeschreven en deze bevestiging niet ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Inschrijven (vanaf 9.00 uur)
Bij aankomst meld je jouw team in het clubhuis aan. Daar krijg je een tas met fruit, bonnen voor chips en raketjes en overzichten met jullie wedstrijdschema en fluitschema. Ook krijg je een lege vuilniszak om het afval van jouw team in te doen (als de zak vol is gooi je deze in de gele container en kun je aan de bar een nieuwe halen). Hierna kun je een plek op het buitenterrein zoeken. Maak, voorzover beschikbaar, gebruik van de 10 picknicktafels of de 20 biertafels/-banken of van eventueel zelf meegebrachte stoelen/kleden etc.

Wedstrijden
Vanwege het grote aantal deelnemende teams zullen de wedstrijden deze keer 20 minuten duren, gevolgd door 5 minuten pauze. De eerste wedstrijden beginnen om 9.30 uur. Let erop dat als je om 9.30 uur nog geen wedstrijd hebt, jouw team ingedeeld kan zijn om een wedstrijd te fluiten. Teams in de Kinderpoule spelen elk 4 wedstrijden, teams in de Prestatiepoule en de Recreatiepoule spelen elk 5 wedstrijden. Elk team in de Prestatiepoule en Recreatiepoule fluit 2 of 3 wedstrijden.

Velden
De Prestatiepoule en Recreatiepoule spelen op de velden 1, 2 en 3. De wedstrijden van deze poules worden evenredig over deze velden verdeeld. De Kinderpoule speelt op het oefenveld. Veld 4 zal in verband met de loopafstand en het ontbreken van luidsprekers niet worden gebruikt.

Tussen de wedstrijden door
Er is genoeg te doen tussen de wedstrijden die jouw team speelt. Maak het gezellig met elkaar. Moedig andere teams aan. Voor de jeugd is er een springkussen, kun je suikerspin en popcorn krijgen en kun je jezelf mooi laten schminken. Ook organiseren we een Limopong (dat is net als de grote mensen Beerpong, maar dan met limonade).Voor de inwendige mens kun je aan de bar het gebruikelijke toernooi-assortiment krijgen en buiten bij de BBQ een broodje beenham en broodje hamburger. Met de consumptiebonnen kun je op een voor jullie geschikt moment voor de spelers van jullie team chips (naturel of paprika) of raketjes ophalen (chips buiten bij de BBQ, raketjes aan de bar).

Betaling inschrijfgeld
Mocht je onverhoopt het inschrijfgeld nog niet hebben voldaan, gebruik de betaallink om via iDeal te betalen.

Plaatsen fietsen/scooters
Fietsen en scooters dienen op de daarvoor bestemde plaatsen te worden neergezet. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan om fietsen op het pad te plaatsen. Is er op het sportcomplex geen plaats meer, zet je fiets of scooter dan buiten het hek neer.

Roken op het sportcomplex is niet toegestaan. Buiten het hek staat een emmer voor de peuken.

We hopen op mooi weer en we gaan er met elkaar een gezellige dag van maken.