Informatie
Informatie 

Overbos is een vereniging, en dat wil zeggen dat alle leden mee moeten werken aan de organisatie van het verenigingsgebeuren. Hockey is geen product dat je koopt, je wordt lid van de vereniging.

Er is altijd behoefte aan vrijwilligers, zoals: jeugdcoaches, scheidsrechters, barbezetting, vervoerdiensten etc.

Ook de oudere jeugdleden zijn actief bij het trainen en coachen, een prachtige manier om iets voor de club te betekenen. Bij Overbos leeft het clubgevoel enorm. Het is ook altijd gezellig bij Overbos, er zijn veel festiviteiten en voor velen is Overbos een 2e thuis geworden.

Wat prestaties betreft is Overbos in de jaren gegroeid. Het eerste dames elftal speelt 1e klasse, heren 1 speelt in de 1e Klasse.

Voor de oudere hockeyers zijn er 3 Veteranen Herenteams en 1 Veteranen Damesteam.
Overbos biedt ook spelplezier aan de mindere goden. Recreatiehockey is bij Overbos heel belangrijk. Van jonge senior tot veteraan, iedereen geniet van dat mooie hockeyspelletje bij Overbos.

Een aparte afdeling is het Trimhockey. Als niet hockeyende volwassene kun je daar onder deskundige leiding kennis maken met hockey. Een ideale manier om conditie op te doen en gezellig met elkaar het hockeyspel te leren. Het is ook handig om hierdoor de spelregels te leren, zodat je als ouder de sport van je kind beter gaat begrijpen.

Sinds 2012 is de club verrijkt door het ontstaan van een afdeling G-Hockey. Kinderen tussen 8 en 18 jaar met een niet-rolstoelgebonden beperking worden bijna 1 op 1 begeleid en maken deel uit van de vereniging.


Er is dus voor iedereen wel een uitdaging te vinden binnen onze club.

Ook jij bent welkom!

 

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 23 mei 2018
Aantal leden (info) 1026
Nu online 73
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,5%
Buienradar
Tweets