Lidmaatschap informatie
Lidmaatschap informatie 

Hockeyen voor de jeugd bij BHC Overbos,

Bij Overbos is er plaats voor alle kinderen vanaf 5 jaar, zij kunnen op speelse wijze lekker bewegen en een beetje hockeyen.

Daarna gaan de kinderen via de puppies naar de F, die al competitie gaan spelen, en uiteindelijk kan elk kind in een voor hem of haar passend team door hockeyen in de jeugd tot 18 jaar.

Er is plaats voor prestatie hockey en ook voor alle kinderen die gewoon lekker en gezellig willen sporten.

Overbos zorgt voor passende trainers voor alle groepen. De trainingen worden gecoördineerd door 2 coördinatoren, 1 voor de jongste groepen en 1 voor de oudere jeugd.

Uiteraard is er ook plaats voor kinderen van 8-18 jaar met een beperking, voor hen is er het G-hockey.

Om de jeugd te begeleiden zorgen wij voor goede begeleiding maar hebben we ook de inzet van ouders nodig, op het veld als spelleiding, als begeleidend ouder of mogelijk als coach of scheidsrechter.

Ook zullen ouders regelmatig moeten rijden voor het team bij uitwedstrijden en verwachten wij dat elke ouder één tot twee keer per seizoen twee uur onder begeleiding van een barcoördinator helpt achter de bar op zaterdag wanneer hun kinderen deelnemen aan wedstrijden (oefenwedstrijden, competitie of toernooi).

Wanneer iedereen zijn of haar steentje bijdraagt zullen de hockeyende kinderen een gezellige, sportieve en leerzame tijd hebben bij onze vereniging, dat is in ieder geval het streven van BHC Overbos.

Sporten is immers meer dan alleen een wedstrijdje spelen op zaterdag!

Zie verder onderstaande informatie:

 

Overzicht mogelijkheden Jeugdhockey

Overzicht mogelijkheden Seniorenhockey

Informatieboekje

 

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 23 mei 2018
Aantal leden (info) 1026
Nu online 83
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,5%
Buienradar
Tweets