Spelregelkennis en examen

woensdag 13 november 2019   |   18:45 - 22:00   |   Clubhuis Overbos, de bar,Clubhuis Overbos, de koepel
De arbitragecommissie houdt vanavond de tweede spelregelavond met aansluitend het spelregelexamen voor de scheidsrechterkaart. Inloop is vanaf 18.45 en we starten stipt om 19:00 uur. De presentatie is er helemaal op gericht om het spelregelexamen te kunnen halen. Om 21:00 uur kun je met de opgedane kennis direct het examen doen.

We roepen alle leden op vanaf 14 jaar die nog geen scheidsrechterkaart hebben om naar de avond te komen om examen te komen doen. Daarnaast kunnen ouders die op veld of in de zaal willen gaan fluiten ook komen om de scheidsrechterkaart te halen. Neem een pen mee om examen in te kunnen vullen.

Voorbereiding voor het examen is niet nodig. Overbos (en vele andere verenigingen) gebruiken niet meer de drillster methode die door de bond wordt aangedragen omdat we deze niet vinden aansluiten op examen. Er komt een nieuwe e-learning methode, maar deze is vooralsnog uitgesteld. Daarom doen we het nu met een presentatie die helemaal aansluit op de vragen die in examen worden gesteld over spelregels en arbitragetechniek.