FAQ - Veelgestelde vragen

Klik voor meer informatie over de betreffende categorie
  Algemene clubinformatie  Aantal vragen: 4
 Accommodatie  Aantal vragen: 7
 Clubkaart  Aantal vragen: 14
 Gedragsregels  Aantal vragen: 2
 Vertrouwenscommissie  Aantal vragen: 1
 Website / LISATeam / App / Sociale media  Aantal vragen: 13

Mist u informatie hier? Mail ons op [email protected]

Accommodatie
1. Wanneer is het clubhuis open ? 
Op doordeweekse dagen is het clubhuis van 9.00 - 11.30 uur open. Onze accommodatiemedewerkers verrichten dan onderhoud aan het terrein en het clubhuis. Tijdens het veldseizoen is het clubhuis zelf (let op: voor bar/kantine gelden andere tijden) open tijdens trainingen. Normaliter is dat vanaf 16.00 uur tot einde laatste training; kijk in LISATeam of de Overbos app voor exacte tijden.

In het weekeinde is het clubhuis open van een uur voor aanvang van de eerste wedstrijd tot maximaal twee uur na einde laatste wedstrijd. Kijk in het wedstrijdschema voor exacte tijden. Buiten het veldseizoen zal het clubhuis in het weekeinde gesloten zijn; zorg tijdens het zaalseizoen dat keeperstassen bijtijds zijn opgehaald.
 
2. Wanneer is de kantine open ? 
De kantine (bar en koepel) is tijdens het veldseizoen op de volgende tijden open (tenzij anders bepaald in verband met een afwijkend trainings- of wedstrijdschema):
  • Dinsdag tot en met donderdag tijdens jeugdtrainingen van 16.00 - 18.00 uur. Ouders, verzorgers en begeleiders kunnen zo onder het genot van een drankje de training volgen.
  • Vrijdag vanaf 20.30 uur tot maximaal twee uur na einde laatste training.
  • Zaterdag vanaf 08.15 uur tot maximaal twee uur na einde laatste wedstrijd.
  • Zondag vanaf 09.30 uur tot maximaal twee uur na einde laatste wedstrijd.
Kijk in de agenda voor openingstijden op vrijdagavond tijdens het zaalseizoen.
 
3. Mag er op het complex worden gerookt ? 
Sinds november 2017 speelt de hockeyjeugd van BHC Overbos op een rookvrije accommodatie. Tabaksrook is ongezond en past daarom niet op een sportcomplex. Dit is op diverse plaatsen op het complex aangegeven met borden ’Rookvrij, op weg naar een rookvrije generatie’. Vooralsnog gelden twee uitzonderingen op dit beleid. Op vrijdagavond na 21.00 uur en op zondagmiddag wordt roken op het terras direct rond het clubhuis gedoogd. Er mag dan worden gerookt bij de asbakken buiten de koepel (vierkante asbak aan de muur bij de ronde ton of de rookpalen aan de raamstijlen van de koepel). Van rokers wordt verwacht dat peuken in de asbak worden gedoofd en niet op de grond worden gegooid.
 
4. Zijn er schenktijden voor alcohol ? 
Op zaterdag wordt tot 16.00 uur geen alcohol geschonken. Daarbuiten gelden de volgende schenktijden (tenzij anders bepaald in verband met een te organiseren evenement bijvoorbeeld):
  • Vrijdagavond tot 00.30 uur of tot uiterlijk twee uur na einde laatste training.
  • Zaterdag tot 20.00 uur of tot uiterlijk twee uur na laatste wedstrijd.
  • Zondag tot 18.30 uur of tot uiterlijk twee uur na laatste wedstrijd.
Aan personen die nog niet de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt, wordt geen alcoholhoudende drank verkocht. Van onze leden en gasten wordt verwacht dat zij deze regel respecteren. Op verzoek van de barmedewerker dient men zich te kunnen legitimeren bij het kopen van alcoholhoudende drank. De dienstdoende barcoördinatoren zijn gekwalificeerd voor en handelen conform de Instructie Verantwoord Alcohol schenken.
 
5. Ik ga iets voor Overbos bestellen. Kan ik het op de club laten bezorgen ? 
Dat kan als je bij je bestelling duidelijk aan kunt geven dat er tijdens de openingstijden 's ochtends geleverd wordt. Hou er rekening mee dat als het pakket niet kan worden afgeleverd, het niet op een adres in de buurt wordt afgeleverd en het pakket de volgende werkdag nog een keer zal worden bezorgd. Kan het dan weer niet worden aangenomen, dan zal het pakket bij een door de bezorgdienst aan te geven adres moeten worden opgehaald. In verband met vandalisme heeft de club geen brievenbus bij de ingang van het sportcomplex. Het is aan te raden om op je huisadres te laten bezorgen en het pakket dan zelf mee naar de club te nemen.
 
6. Kan ik het clubhuis gebruiken om zelf een feest of iets dergelijks te vieren ? 
Het clubhuis is alleen beschikbaar voor door de vereniging en onder supervisie van de vereniging georganiseerde activiteiten.
 
7. Ik weet de code van het slot van onze teamkluis niet (meer). Waar kan ik die opvragen ? 
De code is op te vragen bij de materiaalcommissue door een bericht te sturen naar [email protected]. Vermeld in het bericht je eigen naam, je teamnaam en je functie binnen het team.