Vacatures

Het vacatureoverzicht geeft aan voor welke bestuurs- en commissiefuncties momenteel behoefte is aan vrijwilligers om aan die functies invulling te gaan geven. Druk op bij een functie voor meer informatie over die functie.

Naast deze functies is er altijd de mogelijkheid tot het uitvoeren van ondersteunende taken als trainer, coach, begeleidend ouder, barcoördinator etc. Wil je graag iets doen voor de club en staat de functie die jou leuk lijkt er niet bij ? Neem dan gerust contact op en laat ons weten wat je zou willen doen, dan brengen we je in contact met de daarvoor verantwoordelijke functionaris of commissie.

Accommodatie Feestcommissie  Commissielid

Omschrijving De Feestcommissie organiseert in samenwerking met de barcommissie evenementen voor zowel senioren (zoals Beerpongtoernooi, Oktoberfest, Kerstgala, Après Ski-feest, Thé Dansant) als voor de jeugd (Halloweenparty, Kerstgala, Schuimfeest).
Profiel Als lid van de Feestcommissie werk je mee aan de planning van een evenement, het reserveren c.q. bestellen van de voor een evenement benodigde spullen, de communicatie, de opbouw en de afbouw. Uiteraard ben je er tijdens het evenement zelf om te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Je inzet voor de Feestcommissie vindt hoofdzakelijk plaats aan het begin van elke seizoenshelft voor het bespreken van ideeën en maken van de planning en per evenement in de twee tot drie weken voorafgaand aan een evenement. De meeste evenementen bestaan al lang en daarvoor kun je gebruik maken van de ervaring die we hebben. Op die manier worden de meeste van deze evenementen al gauw op "automatische piloot" georganiseerd. Lijkt het jou leuk om voor senior- en/of jeugdleden evenementen te organiseren ? Geef je interesse door aan de Feestcommissie !
Aantal uren 1
 
Heb je vragen of wil je de functie graag hebben mail dan naar [email protected]
 
Terug naar vorige pagina