Geslaagden cursus reanimatie
Maandag 27 november organiseerde de barcommissie voor barcoördinatoren en voor dames van de bestuursdienst een cursus reanimatie, inclusief instructie over hoe om te gaan met een AED (Automatische Externe Defibrillator).


De instructie werd verzorgd door Hanneke en Edwin Vrugt. Middels deze training hebben zowel de barbezetting als de bestuursdienst van Overbos weer een stapje in de goede richting gedaan in het kader van veilig en verantwoord sporten bij BHC Overbos.


De volgende personen hebben voor het eerst een cursus reanimatie gedaan: Ulla Efde, Marc Piepers, Arnoud Schoorl, Monique Slotemaker en Johan van Velzen. De herhalingscursus is gedaan door: Dennis Alofsen, Jessica Bunnik, Pierre Fleuren, Tanja Groot, Evert Heintz, Wouter Persoon, Yvonne Pletting en Frank Rood.


Cursisten, van harte gefeliciteerd en Hanneke en Edwin, wederom bedankt voor jullie enthousiaste en belangeloze bijdrage !  De groepsfoto is er deze keer bij ingeschoten, maar onderstaande actiefoto laat zien dat er serieus is opgelet en gewerkt.
 


 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
zaterdag 16 december 2017
Aantal leden (info) 979
Nu online 68
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 82,6%
Buienradar
Tweets