CD Kerstgala 15 december - let op: alleen betalen met clubkaart of pinpas
Op vrijdag 15 december aanstaande organiseren wij op BHC Overbos het CD-kerstgala met bingo. Zorg dat je erbij bent. Coaches en trainers van de C- en D-teams zijn uiteraard ook uitgenodigd. De dresscode is gala.


Voor dit CD-feest geldt het volgende:

- Entree: €5,00 per persoon (alleen te betalen met clubkaart op pinpas).

- Kinderen worden door ouder/verzorger gebracht en opgehaald. Kinderen gaan niet alleen naar huis, tenzij in overleg met ouder(s)/verzorger(s) anders is overeengekomen.

- Er kan alleen met clubkaart of pinpas worden betaald. Zorg dat je clubkaart voldoende saldo heeft (opwaarderen bij voorkeur van tevoren via de KNIP app of Mijn KNIP Online middels een iDEAL-betaling). Als je een introducé meeneemt dient deze met een pinpas te betalen of je gebruikt samen jouw clubkaart. Als je nog geen clubkaart hebt, kun je deze via dit formulier aanvragen.

- Frisdrank wordt in plastic bekers geschonken (prijs voor beker cola, sinas of cassis is €1). In verband met de veiligheid zal frisdrank die alleen in glazen flesjes verkrijgbaar is in een plastic beker worden uitgegeven.

- Er wordt geen alcohol geschonken.

We gaan er met elkaar weer een gezellig kerstgala van maken !


Zorg dat je je clubkaart of pinpas goed opbergt. Wij raden aan om waardevolle spullen thuis te laten; de vereniging kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.


We zien je graag vrijdag 15 december !


De feestcommissie en barcommissie van BHC Overbos


 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
donderdag 19 juli 2018
Aantal leden (info) 949
Nu online 111
Leden met @ 99,9%
SMS Bereik (teams) 84,5%
Buienradar
Tweets