Van de Voorzitter a.i.

De week van de Voorzitter a.i.

Om maar in de door VET L ingezette trend, mooi door D3 overgenomen, te starten hier mijn week. Maandag was ik op Overbos om met collega Rob even te klankborden over CS+ voortgang. En plotseling stond het halve bestuur voor me of het voorzitterschap per direct wilde overnemen. In principe ja voor zeer tijdelijk en ik wilde toch woensdag daar nog wel even nader over praten. We zijn er uit gekomen en afgesproken dat ik, omdat er kandidaat voorzitters zijn, het stokje tot uiterlijk 1/10 wil overnemen. Dank aan Eric die veel inzet heeft getoond, alleen minder zichtbaar en ook niet echt met wederzijdse voldoening.

De komende maanden staan er enkele zware dossiers op het programma. Die wil ik met het Bestuur tot afronding laten komen resp. goed in de steigers zetten. Het kledingplan komt in mei op de extra ALV op de agenda en van de week volgt uitleg op de site, zodat een ieder goed voorbereid op de vergadering kan komen. Ook ouders van m.n. de junioren worden hierbij nadrukkelijk uitgenodigd.

Het 2e grote dossier is ons goeddeels nieuwe complex binnen Sportpark Landgoed Adrichem. De politieke beslissing en start kan op zeer korte termijn worden verwacht. Alhoewel formeel nog niets bekend is, weet ik uit goede, betrouwbare bron dat er stappen gezet gaan worden. De verkenning naar de mogelijkheden voor een nieuw clubhuis m.n. de subsidie(s) ,sponsoring, eventueel onderhuur door medegebruikers en de financiering ervan moeten gaan worden onderzocht. Tevens dien er te worden ingeschat welke financiële last de vereniging zelf, verantwoord kan dragen. Ik hebzondag een aantal mensen benaderd om tezamen deze cie. te gaan vormen. Daar heb ik vertrouwen in.

Terug naar de week. Donderdag zijn Ad, Monique en ik naar Eindhoven gegaan om steun aan D1 in de Silver Cup te geven. Helaas verloren dus een teleurstelling maar toch met trots terug naar de IJmond.

Zaterdag CS+’er Marnix Peeters, jongens A junior, zien slagen voor zijn zogenaamde Proeve van Bekwaamheid. Namens het bestuur ook van harte gefeliciteerd en veel succes verder.

Zondag een leuke wat natte dag op Overbos. Alhoewel het viel nog mee en er zijn een aantal mooie resultaten behaald. Een domper was een incident op veld 2 bij Heren 5. Wellicht verzachtende omstandigheden maar toch het kan niet!!!

Nog afscheid genomen van Thijs Rozendaal die 4 jaar een prima coach is geweest van Dames 1 en echt in de vereniging paste en daar zelf ook van genoot. Succes verder bij Victoria H1.

Tussen de bedrijven door en ook daarna de nodige gesprekjes gevoerd, waar iedereen positief op reageerde. Het Bestuur rekent daar nu ook verder op, want vele handen maken licht(er) werk en zorgen voor meer saamhorigheid.

Ik heb er nog enkele biertjes aan de bar op genomen.

Sorry het is wat langer dan u de komende weken nog van mij kunt verwachten en dat is wellicht maar goed ook.

Ik verwacht veel mensen op de ALV van 23 mei. Er volgen er nog ALV’s in juni en in september.

 

De Voorzitter a.i. Paul Hergarden

 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 23 mei 2018
Aantal leden (info) 1026
Nu online 108
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,5%
Buienradar
Tweets