Begeleiding scheidsrechters en masterclasses
We zijn op dit moment in de arbitragecommissie bezig met het uitwerken van ons plan voor het begeleiden van onze nieuwe scheidsrechters voor seizoen 2018/19. Dit jaar alleen al zijn meer dan 100 personen geslaagd voor het examen clubscheidsrechter. We verwachten volgend jaar ook weer veel nieuwe scheidsrechters en willen ook geslaagden van dit seizoen nog helpen met tips om sneller ervaring op te kunnen doen.

- Nieuwe scheidsrechters proberen we zoveel mogelijk te begeleiden. Dit wordt vanuit de vereniging gepland;
- Heb je al een aantal wedstrijden gefloten, maar wil je toch tips, vraag dan begeleiding aan de arbitragecommissie door een email aan onderstaand adres te sturen.

Vanaf de start van het nieuwe seizoen zullen we naast begeleiding tijdens de wedstrijden ook masterclasses arbitrage organiseren waarin we onderwerpen als specifieke spelregels, voorbereiding, positie, (fluit)signalen, straffen en kaartgebruik behandelen, maar ook hoe je om kunt gaan met spelers, coaches en publiek in verschillende omstandigheden. Deze masterclasses zijn bedoeld voor beginnende scheidsrechters, maar bieden ook veel aanknopingspunten voor de iets meer ervaren scheidsrechters. Hou de planning op de website of in de app in de gaten en doe mee met de masterclasses.

Voor meer informatie over begeleiding nieuwe scheidsrechters en masterclasses arbitrage neem contact op met Robin Santifort door een email te sturen aan [email protected]
 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 20 juni 2018
Aantal leden (info) 1037
Nu online 77
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,7%
Buienradar
Tweets