Betreurenswaardige afsluiting seizoen, MB6 krijgt straf oplegging KNHB

Sinds de aanvang van de wedstrijd tegen Enkhuizen werd er door het Overbos team verbaal en respectloos commentaar geleverd richting arbitrage. Scheidsrechters hebben spelers diverse keren vermanend aangesproken. Na ongeveer 30 minuten speeltijd escalerende een discussie tussen het Overbos team en arbitrage. Daarop werd door de Coach besloten de wedstrijd te staken om verdere escalatie te voorkomen.

 

Als categorie leiding hebben wij het team en de betrokken spelers op hun respectloos gedrag aangesproken en een speler een schorsing opgelegd waarbij wederom excuses richting Enkhuizen zijn gegaan.

 

Als gevolg hiervan heeft de Bond ook een straf opgelegd aan MB6 zijnde; 3 punten in mindering, het uitspelen van het restant van de wedstrijd. Een geldelijke boete van 75 Euro werd voorkomen door de stappen die de categorie leiding en bestuur van Overbos zijn ondernomen om dit in de toekomst te voorkomen

 

Laten we duidelijk zijn. Niet alleen de Bond heeft Sportiviteit en Respect hoog in het vaandel staan ook bij Overbos hanteren we Sportiviteit en Respect als gedragsnorm. Dit houdt in dat er omgangsvormen zijn richting de arbitrage van de wedstrijd die nageleefd dienen te worden en indien dit niet gebeurt, zal er op gepaste wijze opgetreden worden.

 

Bestuur Overbos

Commissie Sportiviteit en Respect

 
 

terug naar vorige scherm

Hoofdsponsor
Subsponsoren
Sponsoren
Agenda
Statistieken
woensdag 20 juni 2018
Aantal leden (info) 1037
Nu online 84
Leden met @ 99,8%
SMS Bereik (teams) 83,7%
Buienradar
Tweets