Waar vind ik ... ?

Nieuws
Donderdag 6-9
 
In verband met de in mei dit jaar in werking getreden privacywet zul je een aantal zaken niet meer in het zogenoemde publieke deel van de BHC Overbos website terugvinden. In onderstaand overzicht kun je zien waar je deze informatie kunt vinden na je te hebben aangemeld in de Overbos app of via de website hebt aangemeld in LISATeam.

Bardienst
Als je bent ingedeeld voor bardienst jeugd, zie je dat in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam. Zoals gebruikelijk wordt de indeling voor bardienst jeugd ook per e-mail gecommuniceerd.

Bardienst senioren wordt per team ingedeeld en je vind dit terug bij de Opmerkingen bij een wedstrijd. De coördinator bar krijgt de dienst Barhoofd op haar of zijn naam en ziet deze in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam. De coördinator bar is verantwoordelijk voor het toewijzen van de dienst Barmedewerker aan spelers van het team. Als deze tijdig zijn doorgegeven aan de barcommissie, zullen deze als zodanig in het dienstenschema worden opgenomen en kunnen de betreffende spelers hun dienst in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam zien.

Een overzicht van bardiensten op een bepaalde dag staat in LISATeam onder Club ->Diensten. LISA-gebruikers kunnen in LISA zelf per dag een overzicht verkrijgen via het menu Overzichten ->Diensten.

Rijdienst
Als je bent ingedeeld voor rijdienst, zie je dat in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam. Rijdiensten worden niet per e-mail gecommuniceerd.

Wedstrijdtafel
Voor diensten wedstrijdtafel geldt hetzelfde als voor bardiensten.

Arbitrage
Als je bent ingedeeld om een wedstrijd te fluiten, zie je dat in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam. Let op, het kan zijn dat jouw team is aangewezen om een wedstrijd te fluiten, maar dat de coördinator arbitrage van jouw team nog niet heeft aangegeven wie er zullen gaan fluiten. In dat geval staat bij de betreffende wedstrijd nog "Arbitrage: <teamnaam>".

Teamondersteuning
De teamondersteuning (trainer, coach, begeleidend ouder etc) kun je per team inzien in de app (<selecteer team>, sectie Team, dan Assistenten) en in LISATeam (Club ->Teams -> <selecteer team> ->Spelerslijst ->Teamondersteuning). LISA-gebruikers kunnen in LISA zelf per ondersteuningsfunctie een overzicht verkrijgen via het menu Overzichten ->Teamondersteuning.

Trainingsschema
Het trainingsschema kun je voor jouw team inzien in de agenda in de app en in het activiteitenoverzicht en de kalender in LISATeam. Voor andere teams kun je het trainingsschema in LISATeam inzien (per dag: Club ->Trainingsschema, per team: Club ->Teams -> <selecteer team> ->Trainingsschema).

Contactinformatie
Om contact op te nemen met een commissie of functie, ga je op de web site naar het contactformulier. In het eerste veld van het formulier kies je de functie of commissie waar je contact mee op wilt namen. Na het invullen van de overige velden stuur je het formulier in.

Voor contactinformatie betreffende het bestuur kun je het bestuursoverzicht gebruiken. Voor een overzicht en contactinformatie van functies en commissies log je in en ga je in LISATeam naar menu Club ->Organisatie.
 
Algemeen