Introductiecursus Arbitrage

Nieuws
Woensdag 5-9
 
Kaart op zak, maar nog geen fluitervaring? Kom naar de Introductiecursus Arbitrage op woensdag 3 oktober van 19:00 - 20:00 uur.

BHC Overbos volgt het advies van de KNHB om alle speelgerechtigde spelers vanaf de 1e jaars B-junioren verplicht de scheidsrechterskaart te laten halen. Alleen dan zijn we in staat om alle wedstrijden te bemensen met genoeg scheidsrechters. En met het vierde veld op komst zal het aantal wedstrijden ook gaan toenemen.

We willen graag dat iedereen met plezier op het veld staat te fluiten en daarom willen we graag alle nieuwe en onervaren scheidsrechters begeleiden. We hebben echter nog 94 (vooral junioren) leden die sinds 1-1-2017 een scheidsrechterkaart hebben gehaald, nog niet eerder of zeer beperkt gefloten hebben, maar ook nog 70 nieuwe 1e jaars B-junioren die hun scheidsrechterkaart gaan halen dit jaar. Het gaat dus niet lukken om iedereen tijdens zijn eerste wedstrijd te begeleiden.

Om toch iedereen met weinig fluit ervaring te helpen organiseren wij de Introductiecursus Arbitrage op Woensdag 3 oktober 2018 van 19:00 - 20:00 uur.

De cursus wordt gehouden in het clubhuis en is bedoeld voor onervaren en nieuwe scheidsrechters die we willen helpen om zoveel mogelijk plezier op het veld te hebben, ook de eerste keer dat je fluit. We geven op deze avond basis tips en beantwoorden vragen om onduidelijkheden en misverstanden uit de weg te ruimen.

Met de informatie van deze cursus sta je de eerste keer met meer vertrouwen op het veld en dat maakt het fluiten veel leuker.

Dus hierbij een oproep aan alle aanvoerders en arbitrage coördinatoren van alle junioren en senioren teams! Als er spelers in jullie teams zijn die nog niet eerder gefloten hebben of zijn begeleid, laat ze dan naar deze avond komen.

Het wordt laagdrempelig, eenvoudige tips om toe te passen en al jullie vragen worden zo goed mogelijk beantwoord. Dan staan we uiteindelijk met meer plezier op het veld en kunnen we alle wedstrijden goed begeleiden.

Introductiecursus Arbitrage - Woensdag 3 oktober 19:00 - 20:00 Clubhuis Overbos. Inloop vanaf 18:45. De cursus start stipt om 19:00 uur. De bar zal open zijn voor een drankje.

Robin Santifort
Begeleiding & Opleiding
Arbitrage Commissie
 
Arbitrage