Van de voorzitter a.i. nr. 10

Maandag 10-9
 
De competitie is m.n. op zondag weer begonnen en in tegenstelling tot landelijk en international haalde de heren dit weekend gemiddeld een beter resultaat. Kom op dames we hebben toch meer (jonge-) dames op de club dan heren, dat wil ik volgende week el graag ook zien met volle puntentassen aub.
Ik ben blij dat met veel treken door de nog wat doorlopende vakanties, maar ook door de nog wat magere bezetting Veteranen B toch van start is gegaan. Dus kom op twijfelaars en trimmers speel ook op zondag mee. Evt. als half lid.
Zelf naar Alkmaar geweest en H1 3-3 zien spelen. Alkmaar had het wat betere spel maar Overbos meer kansen, dus thuis??? Een mooi resultaat per saldo.
D1 maakte er op grond van het krantenverslag wel een tombola van.Via een 2-0 voorsprong na 2-1 toch 3-1 bij rust. Binnen no-time 3-3, 4-3 voorkomen en dan toch 5-4 verliezen. Dat moet strakker kunnen, lijkt het.
De nieuwe kleding is er en het loopt hard zelfs harder dan verwacht. Ik zag zaterdag ook bij de jeugd al veel nieuwe Reeceshirts. Mooi!
Nog een compliment voor de zondagteams alle Overbos-verplichtingen bij de DWF's zijn nagekomen. Voor scheidsen maar ook voor aanvoerders/coaches geldt: controleer voor de wedstrijd of de teamopgaven zijn gedaan. Anders kan je na afloop niet direct zelf afronden. Dat voorkomt veel nawerk op zaterdagavond, zondagavond en daarna! Maak er een vaste gewoonte van! HBS krijgt van mij een gele kaart*.
En veel plezier bij het trainen deze week maar ook in de wedstrijden komend weekend. Succes allen.

Paul Hergarden, v.z. a.i.

*puzzel was voor enkelen te moeilijk  Gele kaart voor HBS voor (bij 2 teams) geen complete teamopgave, waardoor DWF niet kon worden afgewerkt. Betekent voor diverse mensen veel extra onnodig werk. 
 
Van de voorzitter