Grote Clubactie 2018 gaat van start

Nieuws
Woensdag 12-9
 
Ook dit jaar doet BHC Overbos weer mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 15 september kunnen onze DEF-jeugdleden weer de straat op om actief loten te gaan verkopen. Hoe mooi zou het zijn als ieder jeugdlid minimaal 2 loten weet te verkopen. Denk hierbij aan je ouders, opa’s, oma’s, buren etc.

Net als vorig jaar, kun je, ook met de verkoop van de loten weer leuke prijzen verdienen! Ook zijn prijzen voor het hele team te winnen. Dus motiveer elkaar en kijk ook op de Grote Clubactie Kids web site voor verkooptips en -tricks en hoe je bijvoorbeeld mee kunt dingen om als team een clinic te winnen! Met z’n allen proberen wij dan weer om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen. Van het geld wordt in ieder geval een nieuwe veldafscheiding voor veld 3 aangeschaft.

Vanaf vandaag t/m vrijdag worden de lotenboekjes uitgedeeld bij de trainingen. Mocht je geen lotenboekje hebben ontvangen, kun je deze zaterdag ook ophalen bij de bestuurstafel in het clubhuis. Schrijf op je boekje graag je volledige naam en huidig team.

De verkoopactie loopt t/m 10 november 2018. Mochten er vragen zijn kun je een mailtje sturen naar: [email protected] onder vermelding van "Grote Clubactie”.

Heel veel succes en wij hopen op een geweldig resultaat!
Alvast bedankt namens de club.


https://kids.clubactie.nl
 
Algemeen