Van de voorzitter

 
Woensdag 10-10
 
Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat Ruud Kramer, de vader van Lars (JC1), afgelopen zondag is overleden. Ik wil Lars en de familie Kramer heel veel sterkte wensen. Als Overbos familie zal JC1 en de rest van de club hem steunen in deze moeilijke periode.

Lastig om nu "gewoon" de week te bespreken.

Woensdag 3 oktober vond in het kader van de RaboWeek IJmond een hockeyclinic plaats op Overbos. Deze clinic werd gegeven door internationals Valentin Verga en Mirco Pruyser. Een geslaagde clinic. Zie ook het filmpje van RTV IJmond (via de Overbos website).

De werkweek eindigde of het hockey weekend startte voor mij op het door de feest- en barcommissie georganiseerde Oktoberfest. Het feest was erg gezellig, daarom had ik besloten maar wat eerder naar huis te gaan....

Want zaterdag moest er ook nog gefloten worden, JB1 tegen Alliance. Helaas bleven de 3 punten niet op Overbos. Zaterdag is ook de week van de scheidsrechter begonnen, want zonder scheidsrechters, geen wedstrijd. Denk hier, zeker aankomend weekend, aan en bedank de scheidsrechters. 

Zondag was weer een mooie bijna zomerse hockeydag. Helaas wist H1 niet te winnen van Reigers. Ik sluit me aan bij hun eigen samenvatting "collectief verloren van een individu." Dames 1 speelde uit tegen Myra. Na de 1-2 werd het nog even spannend maar uiteindelijk werd het 1-3 en staan de dames inmiddels 4e.

Tot slot wordt deze week gestart met de aanleg van het vierde veld. De verwachting is dat we na de winterstop van dit nieuwe veld gebruik kunnen gaan maken.

Tot volgende week.

Roy 
Van de voorzitter Bijlage