Knus en veilig de donkere dagen door

Donderdag 1-11
 

Nu de wintertijd weer is ingesteld breekt de donkere tijd van het jaar aan. Hier wat tips en tricks om samen knus en veilig door die donkere dagen heen te komen.


 

Als je naar BHC Overbos gaat, parkeer je fiets dan in de daarvoor bestemde rekken of zet je scooter op de scooterparkeerplaats. Heb je training op veld 3? Dan kun je je fiets ook binnen het eerste hek rond dat veld parkeren. Daar staat ie veilig.


 

Pik je vrienden en vriendinnen op. Wat is er knusser dan gezellig samen naar de training te fietsen en na afloop weer naar huis. Het is gezellig en veilig. Want met z’n allen val je veel meer op. Zorg natuurlijk ook dat je fietsverlichting goed werkt!


 

Zie je wat vreemds? Meldt dat dan direct aan je trainer. Daarbij kun je denken aan vuurwerkoverlast. Afgelopen week is door jongeren die rond veld 1 hangen vuurwerk op het kunstgrasveld gegooid terwijl er een training bezig was. Zulke incidenten wil het bestuur allemaal, en zo snel mogelijk bij de politie melden.  Ook zal het bestuur bij de gemeente mogelijke oplossingen aandragen.  

 
Algemeen