Lidmaatschap opzeggen of wijzigen ? Doe dit vóór 1 mei

Nieuws
Maandag 1-4
 
Leden die hun lidmaatschap van BHC Overbos willen opzeggen of wijzigen, dienen dit vóór 1 mei 2019 te doen. Dit is nodig omdat de KNHB begin mei op de hoogte moet worden gebracht van het aantal teams dat volgend seizoen competitie zal gaan spelen en zo kunnen ook onze commissies op tijd starten met de voorbereidingen van het seizoen 2019-2020.

Opzeggingen moeten worden gedaan door het opzegformulier in te vullen. Dit is te vinden door eerst via de web site op LISATeam in te loggen. Het opzegformulier vind je onder het menu "Club". Mocht je daar onverhoopt geen verwijzing naar het opzegformulier zien, open dan van daaruit https://team.lisa-is.nl/Club/CancelMembership (dit werkt alleen als je al bent ingelogd). Telefonische opzeggingen worden niet in behandeling genomen en opzeggingen bij coaches, trainers of bestuursleden worden beschouwd als zijnde niet gedaan. Opzeggen van het lidmaatschap na de uiterlijke datum van 1 mei brengt kosten met zich mee.

Aanvragen voor half-spelend Seniorlid dienen vóór 1 mei bij de ledenadministratie te zijn ingediend. Zo'n aanvraag geldt voor één seizoen, waarna je automatisch weer heel-spelend lid wordt.

Neem voor vragen contact op met de Ledenadministratie door een bericht te sturen naar [email protected].
 
Algemeen