Teamindelingen Jeugd

Nieuws
Zondag 26-5
 
De teamindelingen jeugd (met uitzondering van MA1 en MB1) voor het seizoen 2019-2020 kun je vinden in LISATeam. Meld je in LISATeam aan met je lidnummer en wachtwoord. Onder het kopje Club -> Documenten kun je het document met de teamindelingen vinden in de map genaamd Teamindelingen.

Het maken van teams voor onze hockeyclub is elk jaar weer een grote puzzel. Er zijn meerdere variabelen zoals leeftijd, aantal kinderen per categorie, sociale aspecten, intrinsieke motivatie, motoriek, technische vaardigheden etc. Het teamindelingsbeleid is bij onze vereniging transparant. Wij proberen bij het maken van de teamsamenstelling zoveel mogelijk leden het naar hun zin te maken.

In LISAteam staat onder menu Club -> Documenten -> Teamindelingen een document genaamd Teamsamenstelling Jeugd 2019-2020. In dit document wordt per categorie uitgelegd hoe de samenstelling voor teams in die categorie is gedaan.

De Technische Commissies wensen je alvast een fijne zomervakantie toe en we zien je graag op de trainingen ter voorbereiding van het nieuwe seizoen. In de 2e, 3e en 4e week van juni zijn er trainingen voor de teamsamenstellingen voor het volgende seizoen; trainingstijden worden later gecommuniceerd.
 
Jeugd