Bereid je met HockeyFood voor op het volgende seizoen

Nieuws
Vrijdag 21-6
 
Wil jij aankomend seizoen sneller en wendbaarder zijn? Ga dan aan de slag met HockeyFood. Daar vind je diverse video's die jou als speler, trainer of coach beter maken. Omdat het nu zomerstop is helpt HockeyFood jou om je goed voor te bereiden op volgend seizoen. Want hoe fijn zou het zijn als jij voor volgend seizoen een stuk sneller en wendbaarder bent?

HockeyFood helpt jou hierbij via de loopladder trainingen van international en hoofdklasse speler: Terrance Pieters. De serie bestaat uit verschillende seizoenen die qua niveau steeds moeilijker worden. Elke week komen nieuwe afleveringen beschikbaar. Zo kun je in de vakantie met je teamgenoten afspreken en de oefeningen doorlopen, maar je kunt de oefeningen ook in je eentje uitvoeren. Het enige wat je nodig hebt is een loopladder en de HockeyFood video’s.

HockeyFood video's vind je in de Overbos App, waarin je onderin het beeld op het tabblad 'Meer' klikt. Daarna klik je op 'HockeyFood' en ben je klaar om er tegenaan te gaan. Heel veel succes!
 
Algemeen