Ben jij goed met geld? BHC Overbos zoekt een Penningmeester!

Nieuws
Donderdag 11-7
 
Het bestuur van BHC Overbos is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Een belangrijke vacature in een goed en prettig samenwerkend bestuur. Ben jij het nieuwe financiële geweten van onze vereniging?

Besturen van de hockeyvereniging is misschien wel leuker en uitdagender dan ooit. We zitten midden in de ontwikkelingen van het nieuwe sportpark Landgoed Adrichem en nemen ook al stappen in de richting van een nieuw clubhuis. 

De penningmeester is gemiddeld vier uur per week bezig met de financiële handel en wandel van de hockeyclub. Daarin is ook het aansturen van een aantal commissies meegerekend die de penningmeester in portefeuille heeft. De sponsorcommissie, kascommissie, grote club actie en de administratie van de vereniging. 

Uiteraard is de penningmeester binnen het bestuur de eerstverantwoordelijke voor de liquiditeitspositie van de vereniging, en voor een goede financiële verslaglegging. Dit bestuurslid is initiatiefrijk, maakt begrotingsvoorstellen, balansen en jaarrekeningen op. 
Een volledig en gedetailleerd profiel is te vinden op de website achter de inlog, via documenten, algemeen. 

Heb je vragen over de rol van penningmeester, of wil je je direct aanmelden? Dan kun je terecht bij onze voorzitter Roy Breurken via voorzitter (@) bhcoverbos.nl 


 
Algemeen