Voorlopig trainingsschema jeugd seizoen 2019-2020

Nieuws
Vrijdag 12-7
 
Beste jeugdleden en ouders, 

Na veel gepuzzel heeft Ferry van Buggen het voorlopige trainingsschema Jeugd voor seizoen 2019-2020 opgesteld. De trainingstijden zijn nog onder voorbehoud, er kunnen altijd nog aanpassingen worden doorgevoerd. We zijn mede afhankelijk van de roosters van onze jeugdtrainers, maar de dag waarop de training staat gepland is nagenoeg zeker; het tijdstip kan nog worden aangepast. Het definitieve schema wordt opgesteld zodra alle school- en studieroosters bekend zijn, rond eind augustus of begin september.

Trainers en veldindeling worden op 25 Augustus op de startdag van Overbos bekend gemaakt. Deze Startdag is nieuw en alle teams van Overbos (F tot en met Dames en Heren 1) zullen dan een onderlinge oefenwedstrijd spelen. Er zijn nog meer activiteiten die dag en ook worden binnen alle teams jaarafspraken doorgesproken en vastgelegd. Elk team beschikt vanaf deze dag over een contactpersoon (senioren) of een begeleidend ouder (jeugd). Meer informatie over de Startdag volgt nog, dus houdt Overbos website, App en mail in de gaten.

De trainingen starten voor de lijnteams (D1-C1-B1-A1) in de week van 19 augustus. De tijden worden nog gecommuniceerd; trainingen kunnen in deze week ook overdag plaatsvinden. De trainingen voor de overige jeugdteams starten in de week van 26 augustus.

Fijne vakantie namens de technische commissie.

 


 
Jeugd Bijlage