Hapdag professionele gebitsbeschermer

Nieuws
Dinsdag 13-8
 
Samen met van Vliet Tandartsen organiseren wij tijdens de clubdag op zondag 25 augustus een ‘hapdag’ op de club. Tijdens deze hapdag kun je een afdruk van je gebit laten maken voor een professionele gebitsbeschermer.

Van Vliet Tandartsen zijn aanwezig van 10.00-15.00 uur. Meld je van te voren aan zodat je snel aan de beurt bent. Je meld je aan door het formulier op sptl.nl/hapdagen in te vullen.

Op de hap dag meld je jezelf bij de administratietafel, daar kies je het type gebitsbeschermer en de kleur en reken je af. Let op, er kan alleen contant worden betaald (bij voorkeur gepast). De gebitsbeschermers zullen na ongeveer 3 weken in het clubhuis opgehaald kunnen worden.

Zie bijgaande brochure voor meer informatie en een overzicht van de kosten. Vaak kunnen de kosten via de tandartsverzekering worden gedeclareerd.

Waarom een eigen mondbeschermer ?
  • Een mondbeschermer moet een plezier zijn om te dragen en niet een ongemak.
  • Deze beschermer is harder en sterker dan een conventionele gebitsbeschermer.
  • Als je een op maat gemaakte beschermer draagt kun je gewoon praten, ademhalen, drinken.
Zie bijgevoegde flyer voor meer informatie en kosten; op http://www.gebit.nl/ons-aanbod/gebitbescherming/ kun je de verschillende types gebitsbeschermers bekijken. Zo zijn er gebitsbeschermers voor het melk gebit, wissel gebit, beugels, uitgewisseld gebit. Nu ook verkrijgbaar: een Overbos bitje (zie plaatje bij dit bericht).

Graag tot 25 augustus!


 
Algemeen Bijlage