Veld 3 wordt uitgerold, veld 4 heeft het licht gezien

Nieuws
Woensdag 4-9
 
Wedstrijdsecretariaat en technische commissies hebben de afgelopen weken bijkans bovenmenselijke inspanningen ontplooid om trainingen en wedstrijden op twee, in plaats van vier velden in te plannen. Hulde, dat verdient een grote pluim!

Intussen is afronding van de werkzaamheden aan de velden 3 en 4 nabijer dan ooit. Woensdag is de onderlaag van Bouwcenter Filippo Veld 3 goedgekeurd, waarop een gereedstaand team van 12 man direct is begonnen met het uitrollen van de nieuwe kunstgrasmatten.

Technische manager Ferry van Bruggen kan zijn blijdschap haast niet verbergen. ,,Ik heb ze net even koffie gebracht en ik hoor dat ze doorgaan tot na de file. Ik gok erop dat ze vandaag alles al kunnen uitrollen.’’

,,Om daarna het zand in te strooien moet het wel droog weer zijn’’, voegt bestuurslid accommodatie Thomas Gerritsen daaraan toe. ,,Dus ik ga er niet van uit dat het veld voor het weekeinde bespeelbaar zal zijn. Maar daar is door het wedstrijdsecretariaat rekening mee gehouden.’’

En over veld vier is er ook goed nieuws te melden. Nadat het aggregaat deze week is ingeregeld en een gevalletje kortsluiting werd verholpen werd dinsdagavond een heuse oefenwedstrijd onder kunstlicht gespeeld door Heren 1.  Het aggregaat gaat automatisch aan om 18 uur en weer uit om 23 uur. Het laatst spelende team dient het licht uit te zetten. Een definitieve oplossing moet van netbeheerder Liander komen. Dat gebeurt niet voor het eind van het jaar. 
 
Accommodatie

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws