Hulpmiddelen veld 4

Nieuws
Donderdag 5-9
 
Voor teams die op veld 4 een wedstrijd spelen is een koelbox beschikbaar om wat hulpmiddelen mee naar het veld te kunnen nemen. In de koelbox kunnen een aantal gel ice packs en tissues om eromheen te winden. Ook is een EHBO-box beschikbaar, deze past in de koelbox.

Het team dat op zaterdag als eerste op veld 4 speelt, neemt bij de wedstrijdtafel de met ice packs, tissues en EHBO-box gevulde koelbox mee naar het veld. Ook neemt dat team de sleutels mee om het hek te kunnen openen en het veld te kunnen sproeien (deze sleutels hangen in de meterkast in de hal). Na het sproeien dienen de sleutels aan een kledinghaak in de dug-out van het Overbos-team te worden gehangen. De hulpmiddels zijn uiteraard ook voor gebruik door onze gastteams en de gel ice packs mogen na gebruik niet worden weggegooid.

Het team dat op zaterdag als laatste op veld 4 speelt, neemt de koelbox mee terug naar het clubhuis, sluit het hek af en hangt de sleutels in de meterkast in de hal.

Het wedstrijdsecretariaat heeft deze instructies voor de betreffende teams in het wedstrijdschema gezet, zodat er geen misverstand kan ontstaan over welke teams deze taken uitvoeren.

Seniorenteams pakken zelf de koelbox in. Gel ice packs liggen in de kleine vriezer in de keuken en/of in de vriezer in de EHBO-kamer. Aan het eind van de dag dienen de gel ice packs weer in de vriezer te worden gedaan.

Uiteraard gaat iedereen netjes met deze hulpmiddelen om. Geef aan de wedstrijdtafel door als iets op is c.q. ontbreekt of doe anders een notitie in de EHBO-box.
 
Algemeen