Spaar mee voor zaalbalken voor jeugd én senioren

Nieuws
Woensdag 18-9
 
Een belangrijk spaardoel van onze Grote Clubactie dit jaar is de aanschaf van zaalbalken mogelijk maken. "Maar wij hebben toch geen eigen zaal?" zul je wellicht denken. Dat klopt. De zaalhockeycommissie en de technische staf willen graag zaalbalken aanschaffen voor gebruik op het miniveld.

"De zaalchockeycommissie biedt alle zaalhockeyteams reguliere zaalhockeytrainingen aan in de verschillende zaalhockeyhallen in Beverwijk en omstreken (Heemskerk, Wijk aan Zee etc) en zal dit ook blijven doen. Aangezien er krapte is in de te huren zaalhockeyvelden zou het miniveld ingezet kunnen worden als alternatief. We leggen dan eind november zaalhockeybalken om het miniveld, deze zullen blijven liggen gedurende het gehele zaalseizoen (tot begin krokusvakantie)", aldus Ardo Osinga en Ferry van Bruggen.

Omdat er krapte is qua courante zaaluren wordt er altijd op andere dagen en tijden getraind door teams in de zaal dan op het veld. Als extra moment naast zaalhockey binnenuren kunnen teams (van jongste jeugd tot aan trimmers) dan het miniveld reserveren op de gebruikelijke veldhockeytijden om zo toch nog via de balken het zaalhockeyspel te oefenen en spelen. Deze oplossing vindt al op diverse verenigingen in de buurt plaats (waaronder HBS en Reigers).

Het spaardoel is dus voor zowel jeugdleden als seniorleden en iedereen kan deze keer profiteren van de aankoop die met de verkoop van loten van de Grote Clubactie mogelijk wordt gemaakt. Reden temeer dus om dit met zijn allen mogelijk te maken. Ben je niet door één van onze jeugdleden benaderd voor het kopen van één of meer loten en wil je meedoen ? Ga dan naar https://toolbox.clubactie.nl/actie/BHCOverbos, klik op Steun ons en vul het formulier in.

Dit jaar kun je ook zogenoemde Superloten kopen. Deze zijn leuk voor bijvoorbeeld seniorenteams die als team loten willen kopen. Een Superlot geeft je maar liefst 50 gewone loten en kost €150. Hiervan komt €120 ten goede van de club. Via elke koper van een Superlot dingt de club mee naar het winnen van een Grote Clubfeest ter waarde van maar liefst €5.000, dus naast 50 kansen op een prijs per Superlot heb je ook nog kans op een gratis feest! Om een Superlot te kopen vul je bijgaand formulier in en stuurt het op naar [email protected]. Na verwerking van de gegevens kun je op je bankafschrift de 50 lotnummers zien.

Superloten en loten die je van een jeugdlid koopt zijn tot 1 november te koop.


 
Algemeen Bijlage