CD Christmas Bingo Party 13 december - let op: alleen betalen met clubkaart of pinpas

Nieuws
Maandag 2-12
 
Op vrijdag 13 december aanstaande organiseren wij op BHC Overbos de CD-Jeugd Christmas Bingo Party!

Zorg dat je erbij bent, iedereen is welkom en je mag 2 introducés meenemen. We zullen de bingo om 20:30 starten, dus zorg dat je op tijd bent zodat je niks mist! Om 23:00 kunnen jullie weer opgehaald worden. De dresscode is gala.

Voor dit CD-feest geldt het volgende:
  • Entree: €5,00 per persoon (alleen te betalen met clubkaart op pinpas).
  • Kinderen worden door ouder/verzorger gebracht en opgehaald. Kinderen gaan niet alleen naar huis, tenzij in overleg met ouder(s)/verzorger(s) anders is overeengekomen.
  • Er kan alleen met clubkaart of pinpas worden betaald. Zorg dat je clubkaart voldoende saldo heeft (opwaarderen bij voorkeur van tevoren via de KNIP app of Mijn KNIP Online middels een iDEAL-betaling). Als je een introducé meeneemt dient deze met een pinpas te betalen of je gebruikt samen jouw clubkaart. Als je nog geen clubkaart hebt, kun je deze via dit formulier aanvragen.
  • Er kan alleen met clubkaart of pinpas worden betaald. Zorg dat je clubkaart voldoende saldo heeft (opwaarderen bij voorkeur van tevoren via de KNIP app of Mijn KNIP Online middels een iDEAL-betaling). Als je een introducé meeneemt dient deze met een pinpas te betalen of je gebruikt samen jouw clubkaart. Als je nog geen clubkaart hebt, kun je deze via dit formulier aanvragen. Let op: als je een oude clubkaart hebt met "Rabobank" op de voorkant en een magneetstrip aan de achterkant, dan moet je een nieuwe aanvragen.
  • Frisdrank wordt in plastic bekers geschonken (prijs voor beker cola, sinas of cassis is €1). In verband met de veiligheid zal frisdrank die alleen in glazen flesjes verkrijgbaar is in een plastic beker worden uitgegeven.
  • Er wordt geen alcohol geschonken.
We gaan er met elkaar weer een gezellig kerstfeest van maken !

Zorg dat je je clubkaart of pinpas goed opbergt. Wij raden aan om waardevolle spullen thuis te laten; de vereniging kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

We zien je graag vrijdag 13 december !

De feestcommissie van BHC Overbos 
Evenementen