Opbrengst Grote Clubactie

Nieuws
Vrijdag 20-12
 
Net als vorige jaren hebben veel van onze jeugdleden zich vol enthousiasme op de verkoop van loten voor de Grote Clubactie gestort. Het streefbedrag was €3.500. Op het bijgaande certificaat kun je zien dat we dit met €3.823,40 ruimschoots hebben gehaald, een bedrag waar we met zijn allen ontzettend trots op kunnen zijn. Verkopers en kopers, van harte bedankt voor jullie inzet en jullie bijdrage!

Van deze opbrengst schaffen we zaalbalken aan. Omdat de opbrengst hoger was dan het streefbedrag en omdat we voor de aanschaf van zaalbalken ook geld hebben ingezameld middels de door Dames 1 en Heren 1 gegeven clinic, kunnen we zaalbalken aanschaffen voor een kwart veld van veld 2 in plaats van voor het miniveld. Daarnaast is vorige week ook door het Schipholfonds geld toegekend, waardoor we maar liefst twee kwart velden van zaalbalken kunnen voorzien.

In verband met privacywetgeving kunnen wij op de web site niet de namen van winnaars publiceren. Zij hebben eerder deze maand hun prijs in ontvangst genomen. Naast individuele prijzen, waren er ook teamprijzen voor:

  • M11D4: Clinic van onze Dames 1
  • J11D1: Clinic van onze Heren 1
  • J6E1: Eten bij McDonald's Beverwijk
  • MF2: Eten bij McDonald's Beverwijk
  • M6E2: 1 sessie lasergamen bij De Vuurlinie
  • M8E1: Zwemmen bij De Waterakkers Heemskerk
Graag bedanken wij ook onze sponsoren (zie foto's verderop in dit bericht voor de prijzen die dank zij hen beschikbaar waren):


Graag tot bij de volgende clubactie!
Bovenstaande sponsoren hebben de volgende prijzen beschikbaar gesteld:Van Suus Hoogewerf kregen we de volgende foto met haar zojuist in ontvangst genomen hoofdprijs:


 
Algemeen