Ook in Zweedse luxewagens klopt een hockeyhart; Volvo Ton van Kuyk sponsort Overbos met tot wel duizend euro per verkochte auto

Nieuws
Zaterdag 6-6
 
Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto? Haast je dan naar Volvo Ton van Kuyk, want Volvo Ton van Kuyk en BHC Overbos hebben een partnership dat de club veel kan opleveren. Tot wel duizend euro per verkochte auto! Leden of ouders van jeugdleden die een Volvo aanschaffen kunnen aanspraak maken op die bonus.

Lars Welbers van Volvo Ton van Kuyk en voorzitter Roy Breurken van BHC Overbos hebben eerder deze maand het partnership officieel verlengd met een periode van twee jaar. De samenwerking tussen beide partijen bestaat al sinds jaar en dag uit de zogeheten Volvo Clubbonus.

Die Clubbonus houdt in: koop of lease een nieuwe Volvo bij Volvo Ton van Kuyk, dan levert dat de hockeyclub een bonus van duizend euro op. Ook gebruikte Volvo’s met het zogeheten SELEKT Label profiteren van de Clubbonus regeling, dan stort Volvo Ton van Kuyk namelijk vijfhonderd euro in de clubkas. 

Leden of de ouders van jeugdleden kunnen bij aankoop het lidnummer doorgeven om te zorgen dat Overbos voor de bonus in aanmerking komt. 

Indirect helpt Volvo met de samenwerking met de KNHB (Koninklijke Nederlandse Hockey Bond), iedere hockeyer in Nederland. Met het partnership wil Volvo Cars Nederland de samenwerking ook regionaal activeren, met Volvo Ton van Kuyk als regionale Volvo-dealer die midden in de hockeysamenleving staat. 

Actieve samenwerking Naast het bestaande sponsorschap en de Volvo Clubbonus gaan beide partijen ook clinics via de KNHB regelen, zal Volvo Ton van Kuyk vervoer beschikbaar stellen bij uitwedstrijden, zullen er gezamenlijk interessante lezingen georganiseerd worden en zal de Volvo-dealer zichtbaar aanwezig zijn bij diverse activiteiten op de club in Beverwijk.

 
Sponsoring