Bar weer open?

Nieuws
Donderdag 25-6
 
De op 24 juni aangekondigde versoepeling van de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus omvat ook het weer open mogen stellen van sportkantines. Dat verheugt ons allemaal, doch dit betekent niet automatisch dat op 1 juli onze bar weer open zal zijn.

Ruimte met regels is het nieuwe thema en ook de opening van sportkantines is aan regels gebonden. Regels vanuit de protocollen van KNHB en NOC*NSF, alsook lokale regels van de gemeente Beverwijk. Duidelijk is wel dat binnen de 1,5m regel moet worden gehanteerd en zeer waarschijnlijk op het terras voorlopig ook.

De barcommissie is een plan aan het maken hoe een en ander kan worden ingericht, waar de verkoop- en uitgiftepunten kunnen zijn, welke looproutes moeten worden aangelegd, welke aanpassingen in het assortiment nodig zijn etc. Het concept zal aan het bestuur worden voorgelegd, waarna er goedkeuring van de gemeente moet komen.

Tot het moment van goedkeuring blijven de huidige regels gelden:
  • de bar is gesloten;
  • personen van 18 jaar of ouder houden buiten het veld 1,5m afstand;
  • na de training direct naar huis en niet op het terras blijven hangen;
  • het nuttigen van zelf meegebrachte alcoholische drank is niet toegestaan.
Wij vertrouwen erop dat jullie begrijpen dat zowel de barcommissie als het bestuur er alles aan gelegen is om zo spoedig als mogelijk jullie weer van dienst te kunnen zijn.
 
Accommodatie

Reacties


Ria Hergarden

25-6-2020 @ 23:18:22

een suggestie een weer welkom borrel, wij kijken hier naar uit, paul en ria

Reageer op het nieuws