Ledenvergadering stemt unaniem voor plannen nieuw clubhuis, besluiten over contributie afgelopen en volgend seizoen

Nieuws
Woensdag 8-7
 
Maandag 6 juli vormde het Kennemertheater het decor voor de ledenvergadering van BHC Overbos. Het belangrijkste agendapunt was het plan voor het nieuwe clubhuis. Het bestuur heeft de 73 aanwezige leden, vrijwilligers en ouders voorgelegd om Podium 104 aan de Hoflanderweg te kopen, waardoor de ruimte ontstaat om een kwalitatief hoogwaardig, zoveel mogelijk energieneutraal, clubhuis neer te zetten en een oefenveld (G-hockeyveld) aan te leggen. De vergadering stemde unaniem in met deze plannen en met de financiering die dat plan mogelijk zal maken.

Op de agenda stond tevens de begroting voor het seizoen 2020-2021 en het voorstel voor de contributie vanaf seizoen het 2020-2021. Ook dit voorstel is door de ledenvergadering aangenomen.

Naast deze belangrijke agendapunten heeft het bestuur de leden een eenmalige contributierestitutie voorgesteld. Door de uitbraak van het coronavirus hebben leden van medio maart t/m april niet kunnen hockeyen, waardoor het bestuur de leden een restitutie van 5% van de contributie over 2019-2020 biedt. Leden kunnen tot en met 31 juli 2020 dit deel van de contributie terugvragen via dit restitutieformulier. Wanneer leden geen aanvraag indienen zal het betreffende bedrag worden gereserveerd voor de inrichting van de horeca in het nieuwe clubhuis! Mocht je op voorhand aan willen geven het bedrag hier aan ten goede te laten komen, dan kun je dat op het formulier aangeven.

In de vergadering zijn verschillende sfeerimpressies gepresenteerd voor het nieuwe clubhuis. Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen, de presentatie en het verslag? De documenten zijn te vinden in LISA: na het inloggen onder documenten/ ledenvergadering. Je mag je natuurlijk altijd aanmelden voor een van onze vacatures via [email protected].

 
Algemeen