Van de voorzitter - waar was u op 6 juli?

Nieuws
Donderdag 16-7
 
Waar was u op 6 juli 2020? Was u in het Kennemertheater, dan was u onderdeel van een voor BHC Overbos en Beverwijk historisch moment. Was u ergens anders, dan heeft u wat gemist.

6 juli, de Algemene Ledenvergadering (ALV) van onze vereniging. Normaal in het clubhuis, nu in de grote zaal van het Kennemertheater. Waar het bestuur plaats nam op het podium en de 75 aanwezigen zich verspreid hadden over de stoelen in de zaal. Bijzonder, omdat de ALV normaal plaatsvindt in het clubhuis aan de Van Loenenlaan. Maar grote beslissingen vragen om grote locaties, en eerlijk is eerlijk, deze locatie gaf toch wat meer lading aan deze beslissing. 

Belangrijkste onderwerp van de avond, Sportpark Adrichem. Een project dat mogelijk gemaakt heeft dat wij als vereniging een vierde veld tot onze beschikking kregen. Maar de aanleg van dit veld was nog maar het begin. Het is namelijk onderdeel van een veel groter, ambitieus project. Als vereniging spelen wij hier een belangrijke rol in, want het project betekent veel voor Overbos. Een mooi, modern, nieuw clubhuis; vier nieuwe velden (voorzien van LED verlichting); een G-hockeyveld c.q. oefenveld en genoeg ruimte om te recreëren. Gelegen op sportpark Adrichem.

Een mooie ambitie voor onze vereniging. Deze ambitie kost ook geld. Dat geld proberen we op verschillende manieren bij elkaar te krijgen, waaronder een lening. Dan zijn we er helaas nog niet. Als club moeten we vanaf aankomend seizoen de komende jaren hard aan de bak om voldoende geld bij elkaar te krijgen voor de bouw van het nieuwe clubhuis. Een uitdaging die realistisch en ook ambitieus is. Daarvoor hebben we de inzet van veel mensen nodig. De sponsorcommissie en bouwcommissie zijn al hard aan de slag gegaan. Willen we dat dit project slaagt dan hebben we de hulp nodig van alle leden. Hoe we dat gaan doen? Daarover horen jullie na de zomer meer. Wil je alvast  wat doen of heb je ideeën? Meld je dan bij [email protected].

Was je niet aanwezig op de ALV en zou je toch meer informatie willen over dit project, kijk dan op de website achter de inlog. Daar vind je de presentatie en de concept notulen van de vergadering.

Vanwege Corona was dit een raar seizoen waarbij we vanaf maart niet meer van het verenigingsleven hebben kunnen genieten. Ook de jaarlijkse bedankavond voor vrijwilligers kon helaas niet door gaan. Via deze weg wil ik dan ook alle vrijwilligers danken voor hun inzet van afgelopen seizoen. We hopen dat we aankomend seizoen weer op jullie mogen rekenen.

Fijne zomer!

Groeten, Roy
 
Van de voorzitter