Gezondheidscontrole en bezoekregistratie

Nieuws
Donderdag 3-9
 
BHC Overbos voldoet aan het NOC*NSF Sportprotocol. Onderdeel daarvan is dat we de bezoekers van onze accommodatie (zowel thuis- als uitspelend) een aantal gezondheidsvragen laten beantwoorden en vragen om hun bezoek te registreren.

Met ingang van heden dient elke bezoeker van onze accommodatie (spelers, vrijwilligers, supporters etc) per bezoek de volgende vragen voor zichzelf te beantwoorden:

  • Heeft u last van reuk- en/of smaakverlies, moet u regelmatig hoesten (met of zonder slijm), heeft u last van benauwdheid en/of longontsteking, heeft u momenteel verhoging of koorts of heeft u dat in de laatste 24 uur gehad?
  • Heeft iemand in uw gezin/huishouden momenteel verhoging of koorts en/of benauwdheidsklachten?
  • Bent u in quarantaine, omdat u direct contact had met iemand waarbij COVID-19 is vastgesteld of omdat u korter dan 14 dagen geleden uit een land of regio bent teruggekeerd met code oranje of rood?
  • Heeft u zelf COVID-19 gehad en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab)?
Indien u één van deze vragen met JA beantwoordt, heeft u geen toegang tot de accommodatie. Ga naar huis en laat uzelf testen!

Alle vragen met NEE beantwoord? Bezoekers van 13 jaar en ouder worden verzocht zich via bhcoverbos.nl/registratie te registreren per dag dat ze de sportaccommodatie bezoeken. U kunt zichzelf tot en met 2 dagen vooruit registreren.

Op diverse plaatsen op het sportcomplex hangt vanaf vrijdag een bord c.q. flyer met de gezondheidsvragen en een QR-code waarmee het registratieformulier op een telefoon kan worden geopend en ingevuld. Als lid of vrijwilliger van BHC Overbos kunt u met uw lidnummer en wachtwoord registreren.
 
Algemeen