Grote Clubactie: verkoop nu nog makkelijker en Corona-proof

 
Zondag 6-9
 
Op 19 september start de Grote Clubactie 2020. Naast vertrouwde verkoop van papieren loten kun je nu ook heel makkelijk online verkopen. Dat kan via de verkooppagina van de vereniging, maar als je in aanmerking wilt komen voor leuke prijzen verkoop je via jouw persoonlijke verkooppagina. Op die manier wordt elk lot dat je verkoopt direct aan jouw naam gekoppeld. En wist je dat met online verkoop vaak meer loten worden verkocht dan met verkoop van papieren loten?  Daarnaast is online verkopen ook nog eens Corona-proof. Pak die kans en doe mee!

In verband met privacyregels hebben wij ervoor gekozen om persoonlijke verkooppagina's alleen op jouw verzoek aan te laten maken. Loten kunnen door alle leden worden verkocht, dus de verkoop is niet beperkt tot een bepaalde categorie jeugdleden.

Vraag jouw persoonlijke verkooppagina aan door vóór 18 september het aanvraagformulier in te vullen. Op 19 september ontvang je per e-mail bericht met informatie over jouw verkooppagina, waaronder een QR-code waarmee je geheel Corona-proof kunt gaan verkopen.

Wat onze spaardoelen dit jaar zijn lees je binnenkort. Heb je vragen?  Stuur deze naar [email protected].
 
Algemeen