Sleutels en hulpmiddelen veld 4

Nieuws
Vrijdag 11-9
 
Vanwege een grotere spreiding van wedstrijden zal het dit seizoen vaker voorkomen dat wedstrijden niet direct op elkaar aansluiten. De sleutels van veld 4 mogen nooit onbeheerd op het veld worden achtergelaten. Verlaat jouw team het veld zonder dat het Overbos-team voor de volgende wedstrijd er al is, dan neem je de sleutels en de koelbox mee terug, hang je de sleutels in de meterkast in de hal van het clubhuis en zet je de koelbox in de EHBO-kamer. Kom je onderweg het Overbos-team van de volgende wedstrijd tegen, dan kun je de sleutels en de koelbox aan de coach of begeleidend ouder overdragen. Overbos-teams die op veld 4 spelen kijken voor hun wedstrijd in de meterkast en de EHBO-kamer of ze daaruit sleutels en koelbox mee moeten nemen.

In de koelbox kunnen een aantal gel ice packs (let op: alleen gel ice packs, geen ijsblokzakjes omdat als die smelten alles in de koelbox nat wordt en weg moet worden gegooid) en tissues om eromheen te winden. Ook is een EHBO-box beschikbaar, deze past in de koelbox. Het team dat op zaterdag of zondag als eerste op veld 4 speelt, neemt uit de EHBO-kamer de met ice packs, tissues en EHBO-box gevulde koelbox mee naar het veld. Ook neemt dat team de sleutels mee om het hek te kunnen openen en het veld te kunnen sproeien (deze sleutels hangen in de meterkast in de hal). Na het sproeien dienen de sleutels aan een kledinghaak in de dug-out van het Overbos-team te worden gehangen. De hulpmiddelen zijn uiteraard ook voor gebruik door onze gastteams en de gel ice packs mogen na gebruik niet worden weggegooid.

Het wedstrijdsecretariaat heeft voor de jeugdteams die als eerste en als laatste op veld 4 spelene instructies in het wedstrijdschema gezet betreffende openen en sluiten.

Gel ice packs liggen in de vriezer in de EHBO-kamer. Aan het eind van de dag dienen de gel ice packs weer in de vriezer te worden gedaan. Ga netjes met deze hulpmiddelen om. Geef aan de wedstrijdtafel door als iets op is c.q. ontbreekt of doe anders een notitie in de EHBO-box.
 
Algemeen