Grote Clubactie 2020 gaat binnenkort van start

Nieuws
Woensdag 16-9
 
Vanaf zaterdag 19 september kunnen jullie niet alleen de straat, maar ook het internet op om actief loten te gaan verkopen. Hoe mooi zou het zijn als ieder jeugdlid minimaal 2 loten weet te verkopen. Denk hierbij aan je ouders, opa’s, oma’s, buren etc. Kijk op tips & tricks hoe je zoveel mogelijk loten kunt verkopen.

Verkoop veilig en verkoop slim. Dat doe je zoveel mogelijk online en Corona-proof. Lees het bericht verkoop nu nog makkelijker en Corona-proof voor hoe je jouw persoonlijke verkooppagina aanvraagt en daarna met bijvoorbeeld een QR-code heel eenvoudig loten kunt verkopen. Wil je geen persoonlijke verkooppagina, maar wel online verkopen?  Gebruik dan onze verenigingspagina met de bijbehorende QR-code.

Net als vorig jaar kun je met de verkoop van de loten weer prijzen winnen, zowel individuele als teamprijzen. Dus motiveer elkaar!  Naast een klein aantal win-acties bij Overbos zijn er ook win-acties van de Grote Clubactie zelf. Voor deze acties moet je wel aangemeld zijn, dus kijk op win-acties voor meer informatie en het aanmeldformulier (dit is vanaf 19 september in te vullen).

Met z’n allen proberen wij dan weer om een mooi bedrag bij elkaar te krijgen! Dit geld komt geheel ten goede aan kleine (lichte) doelen, een groot (extra) doel op veld 4 en hockeyballen. Afgelopen jaar hebben wij ruim €3800 weten op te halen; daar zijn zaalbalken voor op veld 2 van aangeschaft.

De lotenboekjes zijn de afgelopen dagen uitgedeeld. Ben je nog niet in het bezit van een boekje en wil je graag via een lotenboekje verkopen, dan kun je deze ophalen bij Ferry van Bruggen of Alexander Wessels. Bij een vol boekje mag deze worden ingeleverd bij je trainer. Aanstaande dinsdag wordt bij de wedstrijdtafel een doos neergezet waar de boekjes in gedaan kunnen worden. Schrijf op het boekje jouw volledige naam en het team waar je in speelt.

Mochten er nog vragen zijn kun je een bericht sturen naar [email protected].

Wij hopen op een geweldig resultaat en namens de club alvast bedankt!
 
Jeugd