Grote Clubactie van start: doe mee

Nieuws
Zaterdag 19-9
 
Vandaag, zaterdag 19 september, is de Grote Clubactie 2020 van start gegaan. Het spaardoel dit jaar zijn kleine (lichte) doeltjes voor veld 4, een groot extra doel voor veld 4 en hockeyballen.

Mocht je niet door één van onze jeugdleden benaderd worden voor het kopen van één of meer loten en wil je meedoen ? Ga dan naar clubactie.nl/lot/bhc-overbos/130534 en vul het formulier in. Om jouw aankoop te koppelen aan een lid met een persoonlijke verkooppagina vul je in het eerste veld de voornaam van die persoon in. Daarna selecteer je de naam van de betreffende persoon. Mocht de juiste naam niet worden getoond, dan heeft die persoon geen verkooppagina en laat je het betreffende veld leeg.

Ook dit jaar kun je ook zogenoemde Superloten kopen. Deze zijn leuk voor bijvoorbeeld seniorenteams die als team loten willen kopen. Een Superlot geeft je 50 gewone loten en kost €150. Hiervan komt maar liefst €120 ten goede van de club. Om een Superlot te kopen ga je naar clubactie.nl/superlotkopen/bhc-overbos/130534 en vul je het formulier in. Na verwerking van de gegevens kun je op je bankafschrift de 50 lotnummers zien.

Vragen?  Stuur ze naar [email protected].
 
Algemeen