Help je club, nog 2 dagen om te stemmen, Rabo ClubSupport

Nieuws
Maandag 5-10
 
Stemmen kan tot 25 oktober en kost niets. Ben je klant van de RaboBank of ken je mensen die dat zijn, laat ze op BHC Overbos stemmen.

Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank met kennis, netwerk en financiële middelen in clubs en verenigingen. Om ze sterker en toekomstbestendig te maken en dat is goed voor de club en geweldig voor de buurt.

Ook dit jaar kunnen leden van Rabobank Haarlem-IJmond hun stem op BHC Overbos uitbrengen. Stemmen kan van vandaag tot 25 oktober. Om te stemmen heb je dit jaar geen stemcode nodig, maar stem je eenvoudig via de Rabobank App of via Rabobank Online Bankieren (ga naar ‘Zelf regelen’ en vervolgens naar ‘Mijn Lidmaatschap’, daarna klik je op Rabo ClubSupport).

Vorig jaar hebben we met Rabo ClubSupport een mooi bedrag van bijna €1000 opgehaald. Dit jaar sparen we om nieuwe hockeyvormen voor jongste jeugd, senioren en mensen met een handicap te kunnen introduceren. Help mee en breng je stem op BHC Overbos uit!  Help nog meer mee en vraag familie en vrienden die lid van Rabobank Haarlem-IJmond zijn om hun stem op BHC Overbos uit te brengen.

Stem op BHC Overbos en kies voor een prachtige toekomst!

Zie rabobank.nl/clubsupport/ voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen etc.
 
Algemeen