Update Corona maatregelen

Nieuws
Donderdag 15-10
 

Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,

Met ingang van 14 oktober gelden verder aangescherpte landelijke maatregelen betreffende het Corona virus. De nieuwe maatregelen gelden vooralsnog tot en met 11 november aanstaande. De maatregelen hebben tot gevolg dat alle trainingen voor de senioren, trimmers en veteranen komen te vervallen en voor alle leeftijden wordt de competitie uitgesteld. Jeugd tot 18 jaar mag nog wel sporten in teamverband. Uiteraard blijven de komende periode de bar, kleedkamers en douches gesloten. De toiletten in de hal zijn wel geopend. Welke regels gelden er verder in deze periode?

Algemeen

Ook tijdens deze periode zijn nog steeds de huidige algemene regels van toepassing zoals gesteld door het RIVM en binnen Overbos. Maak je bekend met de regels op Overbos via de website.

Jeugd

 

  • Alle jeugdteams met leeftijd tot 18 jaar mogen trainen in teamverband. De trainingen starten weer na de herfstvakantie volgens het reguliere trainingsschema .
  • Op de zaterdagen na de herfstvakantie en in ieder geval tot 11 november zullen voor de jeugd onderlinge wedstrijden worden gepland. Meer informatie hierover later op de website en in de app.
  • Tijdens de trainingen en de onderlinge wedstrijden voor de jeugd is het gehele complex voor ouders en toeschouwers gesloten. Spelers van de Jongste Jeugd kunnen door een ouder/begeleider tot bij het toegangshek worden gebracht.
  • Bij de onderlinge wedstrijden voor de jeugd zijn de team- en wedstrijdbegeleiding wel toegestaan. Hieronder vallen de trainer/coach, spelbegeleider, manager of scheidsrechter.
  • Zorg dat je zo kort mogelijk op het clubterrein aanwezig bent. Kleed je voor de training of wedstrijd thuis om, ga direct naar het veld om in te lopen en ga na de training of wedstrijd meteen naar huis.
  • Spelers nemen hun eigen bidon mee naar de training of wedstrijd.

 

Senioren

 

  • Vanaf 14 oktober 22.00 uur is trainen en het spelen van onderlinge wedstrijden voor senioren vanaf 18 jaar verboden.
  • De competitie ligt stil tot in ieder geval 11 november.
  • Wij volgen de landelijke richtlijnen m.b.t. seniorensporten, en zullen wachten op de volgende persconferentie van 27 oktober (tenzij er eerder duidelijkheid is), om een alternatief trainingsprogramma te starten. Tot nader bericht zal de hockeyclub dus afgesloten worden na iedere laatste jeugdtraining.


Met sportieve groet,

Bestuur Overbos

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving van KNHB over de gevolgen van het coronavirus voor de hockeysport.

 
Algemeen