Jeugdtraining en wedstrijden tot en met zaterdag 27 februari

Nieuws
Dinsdag 16-2
 

Stichting Sportaccommodaties Beverwijk, verantwoordelijk voor onderhoud van onze velden, heeft geconstateerd dat er sneeuwresten op de velden ligt en de ondergrond nog bevroren is. Het is verboden om deze week de velden te betreden. De trainingen kunnen dus helaas niet worden hervat deze week. We hopen dat de temperatuur flink stijgt, zodat de vorst uit de ondergrond trekt en we volgende week weer training kunnen hervatten.

We plannen volgende week tijdens de krokusvakantie een "extra” trainingsweek in voor de jeugd volgens het ‘avondklokschema’ en het schema staat in de Overbos-App.

Zaterdag 27 februari is weer een wedstrijddag ingepland en worden de onderlinge wedstrijden van 13 februari gespeeld. Daarnaast kunnen ook de DEF jeugd onderlinge wedstrijden organiseren. Deze wedstrijd dienen de coaches zelf te regelen met andere coaches. Daarna doorgeven aan de lijncoördinator. De lijncoördinator zal de wedstrijd laten inplannen door de Wedstrijdcie. Pas als de wedstrijd in de Overbos-app staat is deze definitief. In de Overbos-App staat ook in welk tenue je speelt. Scheidsrechters moeten zelf worden geregeld.

We kunnen ons voorstellen dat ook de puppies en kabouters staan te trappelen om weer te gaan trainen. Special voor deze groep plannen we een extra training in op zaterdag 27 februari volgens de geldende trainingstijden.

Wij gaan er vanuit dat wij na de krokusvakantie vanaf maandag 1 maart weer volgens het reguliere trainingsschema(zoals we het seizoen zijn aangevangen) kunnen gaan trainen. Op de zaterdagen 6, 13, 20,27 maart kunnen de coaches van alle jeugdteams onderling wedstrijden regelen en laten inplannen via de lijncoördinator.

Uiteraard is alles onder voorbehoud van maatregelen van de Overheid en de KNHB inzake het bestrijden van het Corona virus.

Hopelijk kunnen we langzaam een beetje gaan opschakelen. Blijf gezond en houdt de website en de App goed in de gaten.

Sportieve groet,

Technische commissie Jeugd

 
Jeugd