Toch nog een scheidsrechterexamen!

Nieuws
Woensdag 19-5
 
Met de moderne technologie die de KNHB gaat bieden om examens digitaal af te kunnen nemen willen we hierbij aankondigen dat je deel kunt nemen aan een scheidsrechters examen in Juni 2021. We hebben al een heleboel mensen uitgenodigd die op de nominatielijst stonden vanuit de administratie. We willen echter iedereen (dus ook ouders) die een scheidsrechterkaart willen halen de mogelijkheid bieden om vrijwillig deel te nemen aan het examen. Hoe ziet het traject eruit als je je opgeeft?

- Vanaf 1 juni krijg je toegang tot de KNHB zelf leer omgeving om spelregels en spelsituaties te oefenen
- Op 28 juni kun je deelnemen aan een online examen voorbereiding sessie waar je nog vragen kunt stellen
- Op 30 juni doe je mee aan een examen dat online wordt afgenomen via een laptop van jezelf met een speciale code.

Als je slaagt kun je in het seizoen 2021-2022 als scheidsrechter meteen meehelpen met de wedstrijden op de club. Wil je dat ook? Geef je dan nu op bij de Arbitrage Commissie met je email adres en volledige naam. Als je niet in het systeem staat (bijvoorbeeld ouders), dan moet je je eerst als vrijwilliger aanmelden via de Overbos site (Lidmaatschap -> Inschrijven) om aangemeld te kunnen worden als cursist. Je ontvangt alle uitnodigingen op je email adres.

Dus meld je het liefst nog voor Juni 2021 aan via email [email protected]. De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dit is een unieke kans en we hopen op veel deelnemers.
 
Arbitrage