VlaminGo Transport Service shirtsponsor H1 en D1

Nieuws
Maandag 7-6
 
Woensdag 2 juni op een snoeihete zomeravond, vond er een bijzondere gebeurtenis plaats rond 19.00 uur op veld 4. Richard en Brenda Vlaming tekenden namens VlaminGo Transport Service voor 2 jaar het shirtsponsorcontract met BHC Overbos Heren 1 en Dames 1. Zoons Bart en Nick waren reeds in het bezit van de eerste shirts met opdruk, om te laten zien hoe het er komend seizoen uit komt te zien tijdens de wedstrijden van onze topploegen.

Namens BHC Overbos tekenden Roy Breurken en Steef Komen. Richard en Brenda zijn betrokken bij de club en wilden naar aanleiding van de roep om shirtsponsoring direct ter zake komen. Zo geschiedde en dat werd gevierd met champagne! Wij zijn natuurlijk heel erg blij met dit initiatief en voor diegenen die het willen weten: VlaminGo Transport Service is een gespecialiseerd bedrijf in het hijsen en vervoeren van speciale en grote objecten zoals windmolens.

Arvid van der Tol stelde de vraag of Richard het AZ dak toevallig voor zijn rekening nam, en Richard antwoordde: "die niet, maar die van de Arena heb ik wel gedaan!”. Ook vertelde Richard op zoek te zijn naar personeel, dus bij deze, neem contact op als je geïnteresseerd bent! We verwachten dat Intersport Veldhuis de shirts gereed heeft in augustus, bij aanvang seizoen, zodat we mooie teamfoto’s aan u kunnen presenteren.

*Alle aanwezigen waren klachtenvrij en stonden alleen voor de foto op minder dan 1,5m


Van links naar rechts: Steef Komen (penningmeester), Nick Vlaming, Roy Breurken (voorzitter), Richard Vlaming, Bart Vlaming, Brenda Vlaming


Van links naar rechts: Melline Bouwman (D1), Steef Komen (penningmeester), Noortje de Bie (D1), Arvid van der Tol (trainer/coach D1), Nick Vlaming, Roy Breurken (voorzitter), Richard Vlaming, Sebastian Veenstra (H1), Bart Vlaming, Brenda Vlaming, Geert Meijerhof (assistent trainer/coach H1), Yannick Verver (H1), Antal Hollaar (trainer/coach H1), Martijn van der Geer (sponsorcommissie)
 
Sponsoring