Trainerscarrousel in de (senioren)staff

Nieuws
Donderdag 3-6
 
Momenteel zijn wij bezig met de teamindelingen voor seizoen 2021/2022. Daarnaast kijken we ieder jaar serieus naar de staff bezetting van trainers en coaches. Helaas is er dit seizoen niet heel veel gehockeyd op competitieniveau waardoor we het seizoen niet eindigen met spannende poulestanden of onverwachte kampioenschappen. Die spanning mis ik persoonlijk wel.

Spannend vond ik het wel om de staff voor volgend seizoen te gaan formeren. Omdat deze puzzel gelukkig erg succesvol in elkaar is gevallen delen we het graag met Overbos.

Heren 1 werd gecoacht door Antal Hollaar en Geert Meijerhof. Dit duo blijft aan en zal de ambitieuze richting, die het team 2 jaar geleden is ingegaan, voortzetten.

Jong Heren 1 zal worden getraind door Ties van Roermund en Alexander Wessels. Ties stapt over van Dames 1 omdat hij de kansen en uitdaging met dit jonge team ziet, en kan daarbij Alexander goed ondersteunen in zijn route naar top-trainer. Alexander blijft de coach van HJS1.

Dames 1 wordt gecoacht door Arvid van der Tol en Marnix Peeters als nieuwbakken assistent. Marnix maakt hiermee een stap op de hockeycarrièreladder die hij vorig jaar is begonnen, toen hij stopte met hockey om zich full time op het coachschap te richten. Marnix stapt over van Dames 2 en Arvid begint aan zijn 2e seizoen bij Overbos dames 1.

Dames 2 zal worden getraind door Isaac Krieg. Isaac heeft veel ervaring met jeugdteams, was dit seizoen coach van MA1. Hij blijft veel jeugdtrainingen geven en kan hij met Dames 2 zijn eerste stappen zetten als trainer in het seniorenhockey. 

Naast bovengenoemde namen zijn er nog een hoop Overbossers die ook tot de seniorenstaf behoren: Paul, Robert, Alexander O, Wouter, Dennis, Toine, Thomas, Jeroen, en als enige dame ikzelf. Een hoop hiervan zien we volgend seizoen ook weer terug op de velden.
Wij wensen alle trainers veel plezier en succes toe in hun (nieuwe) rol.

Heb je hier vragen over of zou je zelf een rol willen vervullen als trainer, coach of manager? Neem dan contact op met Sophie de Bie via [email protected]

 
Senioren