Van de voorzitter - over kampioenen en de toekomst

Nieuws
Donderdag 1-7
 
Dit is dan alweer de laatste DigiShadow van dit seizoen. Traditioneel wordt er in zo’n ‘laatste’ altijd teruggekeken naar het seizoen en passeren er wat kampioenen de revue. Mijn eerste gedachte is dat er dit seizoen niet zo veel is om naar terug te kijken, laat staan om over kampioenen te praten. Toch kom ik een heel eind. Want ondanks dat dit seizoen gedomineerd is door corona, hebben we het als vereniging voor elkaar gekregen om toch heel veel leden te laten spelen. Met name de jeugd heeft heel wat uren kunnen maken en ook voor de senioren is er (binnen de mogelijkheden) veel georganiseerd. En wat dat betreft is het seizoen nog niet voorbij want er zijn zeker plannen voor de zomer!
 
Maar wie zijn dan de kampioenen? De vrijwilligers! Want zonder vrijwilligers was dit allemaal niet mogelijk geweest. Staat u er wel eens bij stil hoeveel werk er door vrijwilligers wordt gedaan? Hoeveel zij achter de schermen doen om voor ons allemaal onze vereniging draaiende te houden? Hebben we daar wel voldoende waardering voor? Zonder vrijwilligers geen vereniging! En die vrijwilligers mogen soms best wel wat meer waardering krijgen, want ook volgend seizoen hebben we ze weer hard nodig (er zijn nog vacatures, dus ook jij kunt kampioen worden).
 
We verwachten aankomend seizoen weer lekker te kunnen gaan hockeyen, zonder al te veel beperkingen. Ik hoop dat daarmee ook het verenigingsleven weer op gang komt, want dat heb ik toch wel gemist.
 
Wellicht weinig zichtbaar, maar afgelopen seizoen zijn er wel stappen gezet met de realisatie van het clubhuis. Fase 3 van het Landgoed Adrichem is door de raad goedgekeurd en momenteel wordt er door de bouwcommissie hard gewerkt om de vergunningsaanvraag in gang te zetten. Aan het begin van het nieuwe seizoen wordt gestart met de aanleg van een nieuw veld (het toekomstige veld 2). Dit waterveld komt achter ons huidige waterveld. Weer een mooie stap in de verdere realisatie van het landgoed.
 
Maar voorlopig nog even op ons huidige complex in ons vertrouwde clubhuis. Op dit complex gaan we ook de volgende en laatste stap zetten naar een rookvrije vereniging. Vanaf de Dag van de Sport op 21 augustus mag er niet meer op ons complex gerookt worden. Zo creëren we een rookvrije vereniging voor onze jeugd en leden.
 
Een fijne zomer toegewenst!
 
Roy
 
Van de voorzitter