Scheidsrechter cursus en examen!

Nieuws
Maandag 30-8
 
Het seizoen is weer begonnen. We gaan weer een scheidsrechter cursus en examen (allemaal digitaal) aanbieden. De doelgroep voor deze eerste cursus zijn alle leden vanaf de B-junioren en ouder die nog geen scheidsrechter kaart hebben gehaald. Daarnaast willen we ouders in alle teams de gelegenheid geven een scheidsrechterkaart te halen voor oefenwedstrijden en het zaalseizoen komende winter!

Vanaf deze week nodigen wij automatisch de spelende leden uit die in aanmerking komen. Ouders kunnen zich aanmelden als vrijwilliger via dit aanmeldingsformulier (belangrijk!) en sturen daarna een email aan [email protected] met als opmerking deelname scheidsrechter cursus en examen. Daarna volgt een uitnodiging.

Gedurende de maand September 2021 krijgen de deelnemers toegang tot een online leeromgeving. Woensdag 29 september 2021 organiseren wij een vragen uurtje als voorbereiding op het examen en op Maandag 4 oktober 2021 zullen we om 20:00 het examen organiseren. Indien mogelijk doen we het examen gezamenlijk digitaal in het clubhuis maar is afhankelijk van de Corona maatregelen die op dat moment gelden. Indien nodig kan iedereen digitaal op afstand het examen doen.

We hopen op een grote deelnemersgroep. Zeker vanuit de ouders om de oefenwedstrijden en zaalcompetitie door te kunnen laten gaan. Maak dit bespreekbaar binnen het team en bij de ouders bekend!

Mark, Koen en Robin
Arbitrage Commissie
 
Arbitrage