Familietoernooi 2022: de inschrijving is geopend

Nieuws
Zaterdag 7-5
 
Beste Overbossers, vrienden en familieleden van Overbossers,

Op 2e pinksterdag zullen wij eindelijk de velden weer openen voor vele enthousiastelingen van het BHC Overbos Familietoernooi. Dit jaar organiseren we de 28e editie en hebben we het toernooi het volgende thema gegeven:

DE TIJDMACHINE

De afgelopen twee familietoernooiloze jaren hopen we gauw te vergeten, tijd om vooruit te kijken, geen tijd te verliezen, dus vorm snel een team en schrijf je in!

Nieuw dit jaar is de Recreatie+poule, zodat je met meer hockeyers kunt meedoen. Je kunt je inschrijven voor:
  • de Kinderpoule: t/m 12 jaar, ouders mogen meedoen om te begeleiden
  • de Recreatiepoule: voor enthousiaste recreanten met maximaal 2 hockeyers tegelijk op het veld en te allen tijde minimaal 2 dames op het veld
  • de Recreatie+poule: voor heel enthousiaste recreanten met maximaal 4 hockeyers tegelijk op het veld, waarvan maximaal 2 uit prestatieteams en te allen tijde minimaal 2 dames op het veld
  • de Prestatiepoule: voor teams met meer dan 4 hockeyers en te allen tijde minimaal 2 dames op het veld
Teams bestaan uit minimaal 6 en maximaal 9 personen.

We hopen jullie op maandag 6 juni te mogen verwelkomen bij BHC Overbos om er, zoals gebruikelijk, een vermakelijke dag van te maken met veel hockeywedstrijden, een fijne sfeer, leuke teamoutfits en bovenal heel veel gezelligheid voor jong en oud!

Geef je op door het inschrijfformulier in te vullen. Met het insturen van je inschrijving betaal je via iDeal het inschrijfgeld (zie de betaallink in het laatste scherm van het inschrijfformulier).

Heb je vragen ? Stuur dan een bericht naar [email protected].
 
Toernooien