Het D-weekend komt eraan

Nieuws
Maandag 23-5
 
Voor wie de agenda in de app in de gaten heeft gehouden is dit geen verrassing meer: er staat weer een leuk weekend gepland voor de D-junioren! Dit jaar zal het D-weekend plaatsvinden op zaterdag 25 en zondag 26 juni. Uiteraard zal het alleen een succes worden bij genoeg aanmeldingen.  

Dus ...... meld je nu aan! 

D-weekend in het kort (zonder te veel te verklappen) 

Zaterdag overdag een programma dat heel veel hockey bevat (starttijd rond 13.00 uur). De leukste trainsters en trainers van Overbos zorgen voor allerlei hockeyspelletjes en wedstrijdjes. In de avond verandert de locatie naar de Vuurlinie waar na een activiteit ook de nacht wordt doorgebracht. Zondag eindigt het programma om 12.00 uur.

Aanmelden en betalen
Ouders van D-spelers hebben per e-mail informatie ontvangen over het aanmelden. Op het inschrijfformulier kunnen ook bijzonderheden worden aangeven; bijvoorbeeld dat je kind suikerziekte heeft. Vergeet alsjeblieft niet dit soort belangrijke informatie te melden.

Sponsoren zullen individueel benaderd worden.

We zijn ook op zoek naar helpende handen. In het inschrijfformulier staat aangegeven waar we hulp voor kunnen gebruiken. Aanmelding voor één van de taken stellen wij natuurlijk zeer op prijs.

De kosten bedragen €35 per kind. Dit kan op de volgende manieren worden betaald:
  • betalen doe je door je via de website of de Overbos app voor het evenement D-weekend aan te melden; zorg ervoor dat je inlogt met het lidnummer van degene die zich aan wil melden (dit geldt voor zowel de website als de app)
  • in de Overbos app ga je via het menu Meer naar Evenementen, waarna je op Aanmelden kunt klikken om via iDEAL te betalen en de aanmelding af te ronden, óf
  • je logt met je eigen lidnummer in bij LISATeam en gaat in de taakbalk bovenin naar Club, in het uitklapmenu klik je op Evenementen en vervolgens zie de mogelijkheid verschijnen om met iDEAL te betaling te voldoen en de aanmelding af te ronden
  • mocht je het evenement D-weekend niet genoemd zien, dan gebruik je waarschijnlijk niet het lidnummer van de D-speler die zich aan wil melden
Helpende handen

We gaan er met z’n allen een geweldig weekend van maken! Wij hebben er alvast veel zin in. Tot 25 juni!

Groetjes van de D-weekend organisatie, 

Dennis Alofsen 
Joyce Lodewijks 
Annelies Geldermans 
Nick Kochx 
Irene Scheffer 
 
Evenementen